kick off

Sitter nu på skolan efter endast ett X antal timmars sömn, huvudet fungerar inte riktigt som det ska ögon locken är tunga som sten, och ljuset irriterar nå så grymt mycket i mina ögon just nu. Sitter typ bara och tittar på klockan. Snart slutar vi tror jag, vi skulle få sluta tidigare- tur var väl det. har turism just nu, vi ska skriva en utvärdering om kick offen vi var på igår till idag och en sak ska jag säga dig, - sliiitet!!! vissa i klassen gav upp och for hem, skulle också vilja göra det men ska tänka på min från varo som sakt ifall jag ska vara borta så mycket som jag tänkt vara.




image3
Bakre raden: Johannes, Josef, Emelie, Emma Frida,Jessica S och Isabelle
Fremre raden: Jessica B


Vi spelade paintball igår, var rätt så rädd innan spelet var igång, men efter första rundan fick man energi rus och njöt av det roliga, dock gjorde det ont att bli träffad iallfall på 5 meters avstånd, det sved! Jag tror att dom räknade ut att vi använt upp 3600 skott( färg kulorna ) Måste bara påpeka att alla ni som inte provat paintball borde verkligen göra det, altid lika kul att leka militär =) Men men tror jag måste forstsätta med min utvärdering så jag blir klar någon gång och får för hoppningsvis sluta - HållTUMMARNA

packning på G

Ska snart hem och packa, ska på kick off med klassen imorgon, det blir painball, en båt tur till en liten ö någonstans ifall vädret tillåter det vill säga, får hoppas med det, och till sist blir det övernattning i en lägenhet, någonstans. Jag tror det kommer att bli ganska så skoj faktiskt. Satt nyss ute på balkongen för att ta luft, kände att hösten var på väg, luften var verkliiigen isande kall, något jag inte tycker om, denna sommar har varit alldeles för dålig, vill bara utomlands, får se om det blir att jag far till Filippinerna i slutet av hösten / början av vintern, skulle vara perfekt att komma bort till värmen ett tag innan den långa kalla vintern blir alldeles för allvarig. blää för vinter, är ingen vinter människa direkt. Kanske blir så att jag far till kina, thailand, korea och hongong någon gång i höst med, får se om betygen går med på det. Jag får hoppas på det, bäst att sköta skolan ordentligt. På tal om att resa bort ska till Stockolm fredag till måndag, ska jobba på någon modemässa, det kanske blir skoj, får ju lite extra pengar och dessutom slipper jag två skoldagar, alltid lika nice ! fast om jag tänker efter så är det inte så bra för min frånvaro om jag ska vara borta i samanlagt 5 veckor, om jag ska runt hela asien - eeeh vi får se hur det går för min del. nog om det. Vad ska jag packa till i morgon, måste göra två listor en lista för stockholm och en för kick offen börjar med kick offen.

           
Kick off:
  1. mjukis byxor                         
  2. munk tröja                             
  3. sockar                                    
  4. tandborste                             
  5. sovsäck                                  
  6. skrot kläder för paint ballen
så där ja, nu var den lilla listan klar ! det var ju inte så myckt, nu blir det nog en längre och en jobbigare liste som jag inte ens orkar att skriva upp här för jag lär väl aldrig att hitta något slut. kom just på att jag inte hinner ut på en promenad idag för jag ska packa, typiskt också, och i stockholm lär det inte bli några nyttigheter heller aja får starta på allvar när jag kommer hem !! men men nu ska jag ut och ta luft.

 - h a v e   a   n i c e   d a y  -

Mitt nya liv

Här med har jag Jessica Burman börjat mitt nya (sundare) liv. 2007.08.26

Började söndagen med att gå ut och gå, och såklart så ska det ju börja stört regna när jag kommit en bra bit hem ifrån vände och började att jogga hemmåt, och givetvis när jag ser huset så slutar det att regna så vänder och joggar tillbaka mot fiskeodligen, riktigt fint ställe att ta en promenad/jogging tur runt. Var ute i si så där 45 minuter och sprang sirka 6 km det är endå en bra start för en latmask som jag . Just nu känner jag värkligen peppen för att köpa ett gymkort ska nog köpa det om en vecka när Emma kommit hem från cypern så jag har någon att träna med, alltid roligare att träna med någon. Dock har jag sabbat min nyttiga dag, for på MCdonalds och käkade mat, men klart att man ställer upp för laget, jag menar klart att jag måste fara dit för att göra en krånglig bestälning av en vän som just börjat att jobba där. hihih ibland får man vara evil :D



Och nu så är det shrek 2 på 5:an ifall någon är intresserad, jag är då iallfall intresserad, ska nog snart boka platser till shrek den tredje, den verkar grym, men först blir det att se Rush houer 3 - GAAAALET vad jag längtar till att se den. Har just fått veta att den ska komma till skellefteå för några veckor sen visste dom inte om den skulle komma till vår lilla stad, men nu visar det sig att den ska komma, *HAPPYFACE*



Men nu ska jag fortsätta att se shrek 2 klart. bara jag som tycker den är bra eller ?

Piiiz // lil'J

l a z y

Jaha nu är det så att jag skaffat mig en blogg, det känns rätt så roligt faktiskt får se hur det här ska gå men nog ska jag klara av det.

Idag är en sån där dag jag inte gjort någonting speciellt, vaknade sent, blev kvar i sängen till 16.00 -17.00 tiden. Fick ett samtal av Petra att vi skulle hitta på någontig.Gick direkt till duschen för att göra mig klar. Träffa P och en massa andra folk, vi lirade lite poker, gick inge vidare för mindel men men man kan inte vara bäst på allt, och nu sitter jag här hos josef, ser på någon film på 5:an - vet inte riktigt vad det är vi ser, den värkar ganska kassa om jag ska vara ärlig, men ska ge den en chans iallafall :).
Fick nyss ett samtal av P hon ville jag skulle dra in tillstan för att festa i mattälten, konstigt nog känner jag inte peppen för att dra in mot stan, det känndes nå grymt jobbigt.. Fan va sliten jag känner mig endå festade jag inte igår. Påtal om festande jag har inte festat på en månad nu (?) crazy liksom, jag måste ha haft fullt upp eller nåt. aja nästa helg kanske jag slår till med lite raj raj !!!

Ne nu ska jag vara social med alla grabbar, hihi men vi ses.
so looong fuckers ! :D

RSS 2.0