En torsdag kväll

Maten var underbar, tyvärr så orkade jag bare 1 ½ bröd. Eftersom jag tidigare under dagen ätit pommes och smältost. Men det var iallafall värt vart enda öre. Bjöd P på pommes också efter jag tycker så synd om henne och vill att hon ska veta att jag ställer upp. Okej pommes kanske inte är det givmildaste men det finns andra saker jag gjort också.

Just nu så sitter jag, P,A och J här i Ps lägenhet och pluggar, A har just hjälpt mig med typ hela min engelska läxa eftesom den jag skrev i förrgår eller när det nu var blev värdelös. Tack A!

Täker inte skriva så mycket just nu eftersom jag vill vara social med mina vänner, inte så kul för dom ifall jag sitter här och nördar, men ni lär väl höra mer från mig under kvällens gång, ska sen dra till grabbarna grus där Mr. K väntar. Dock lär han väl sitta och spela och inte ha så mycket tid för mig. Men jag är van, det är lungt så länge jag får använda hans bärbara dator. hihi



Mat


image60

Snart ska jag och några vänner fara till Calles för att käka deras tacobuffé. Det kommer nog att bli mysigt och framförallt gott. Sen efter det blir det nog att fara till P för att göra lite läxa och allmänt chilla, det kommer nog att bli en bra kväll ikväll, bara om inte Mr. K får damp på sin dator som han redan fått idag. Haha det är ganska roligt att se han få frispel på en dator. Men men det har vi alla fått någongång så jag vet hur du känner.

Ne nu skriker min mage på tacos så då är det nog bäst att vi far innan jag får frispel på allt och alla.
Vi hörs i kväll. Puss !

Bokat och klart !

Wiie igår ringde min far för att medela mig om att resan är nu bokad och att vi kommer att fara den 4 Mars - 27 Mars. Så himla skönt att få komma bort från kalla tråkiga Skellhell. Ska typ fara iväg med en tom resväska och komma hem med fem fulla eller nått. Det kommer iallfall inte bli lite shopping där borta. Har börja att lägga undan pengar för resan, fast jag kommer nog få det mesta en då och det är ju bra.

I Thailand ska jag sy upp min balklänning, men jag har ingen aning om hur jag vill ha den. Har kollat runt lite på hemsidor och tidningar man hittar som ingen som faller mig i smaken, jag är väl för kräsen eller nåt liknande. Fast nu så är det inte ens säkert att Mr.K kommer att vara hemma när balen är. Men då får jag väl hitta mig en annan kavaljer. Fast jag hoppas från botten av mitt hjärta att han är hemma när balen är. Men men kan inte göra något åt saken om han är borta baldagen.

wiiie

Kollade just på schemat igen och märker att vi inte börjar fören 12.10 ! Underbart det behöver jag.
sov sött !

irritation

ibland kan jag bli så irriterad på killars jävla spelande, de kommer hem efter jobb/skola sätter sig vid datorn spelar fram till 1 - 2 tiden kanske tar en liten break för att äta. så jävla tragiskt liv. Aja just face it - Ni är spelberoende !

BTW jag svär att denna dator fått hiv nu pga en sak. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Kvällen hos Anton var iallfall riktigt roolig, måste bli mer sånna kvällar. har sjungit så min röst har blivit alldeles förstörd men det var värt det !


Aja ska se lite gossip girl nu och sen sova.
XOXO Gossip girl

Vill ha

image59

Den här bikinin skulle sitta fint till sommarn. Tyvärr så har jag aldrig att bada och det känns onödigt att slösa pengar på nåt jag bara ska använda när jag solar.Synd !. Denna bikini finns på Nelly.se och kostar 1 398 kr.

singstar

Idag blev dagen inte alls så där jobbig som en onsdag brukar vara. Efter lunchen fick vi reda på att religionen var inställd, som alltid. Och sen så fick vi rösta om vi skulle ha religion prov eller hem läxa till den 13 feb. Underbart att skippa provet ! ska bara se till så jag inte skjuter upp hemarbetet. Och på sista lektionen såg vi bara någon film.






Nu sitter vi här hos Anton och spelar singstar, jag är stjärnan av oss alla här, skärskillt när det gäller att sjunga som Markoolio. Annars har det inte hänt så mycket idag som jag kan komma på förutom att jag som sagt äger ut i singstar ! ;)


Onsdag

God morgon !

Skrev egentligen ett inlägg i morse men självklart ska datorn starta om just när jag ska trycka på spara & publicra. Typiskt, sen så han jag inte skriva om allt. Så då vet ni det. Men ett plus i kanten är att jag inte försov mig,m med tanke att jag bara sovit 3 timmar i  natt. Starkt jobbat Jessica.

Just nu har vi lektion har just skrivit ett "cover letter". haha det gick nog inte så bra men men min var iallafall en underhållare. Jag gillar att gööra folk glada ;)


and two hours later...

Happ så sitter jag här två timmar senare och är äntligen klar med engelska läxan. Dock blev den inge bra trots all tid jag la ner på den, men men är  man dålig i engelska så är man och det här var det bästa jag kunde åsta komma. så då får hon säga vad hon vill men ett G borde jag då få. Tor jag ska börja dra mig hem nu så jag får lite sömn innan skolan börjar. Måste komma i tid imorgon det är viktigt.





Good bless you aaaaaaaaaaalll !!mihihi

Hej då, Mr K

Idag spårade våran klass, as usual. Alla blev sura på alla osv. Ni som vet hur vi på hp3tu är, kan förstå att det spårade ut totalt. Det var ett sånt där jobbigt läge med massa tjaffs. Men men nu har vi lagt det bakom oss och Barecelona resan är beställd underbart !!!


Fick ett samtal idag av Mr. K att han först fått en ny dator som är rent nå nice !! Några timmar senare fick jag ett till samtal då han breättar att han fått jobb i Florida och ska dit så snart som möjligt och stanna där i tre månader. Roligt för dig Mr. K men jag kommer att sakna dig här hemma. Ska samla ihop lite pengar så jag kan komma och hälsa på dig. Fällde till och med några tårar när jag fick samtalet, det kom mer som en chock eftersom jag inte trodde att han skulle få jobbet. Hoppas bara han är hemma innan balen. Men men grattis älskling till jobbet, ta chansen att upptäcka världen, vi ses ju endå så. Och det gör mig glad att jag vet om det.


Har förövrigt just sett gossip gilr, jag gillar den serien ska låna skivan av Sara så jag kan se alla avsnitt, orkar inte vänta på ett program en gång i veckan, kommer endå att missa allt då. Har också sett I huvudet på Carolina Gynning som är ett säkert val. Egentligen får jag inte sitta och se på tv nu eftersom vi ska lämna in en engelska läxa som jag absolut inte har börjat med, och fattar knappt men ska väl göra det bästa av situationen





BTW fick desperate housewives sesong 3 av Mr. K idag, tack babe !
Lalala ska nu sätta igång med Engelska läxan. Sooo looong sukkkkers !!! ;D


BARCELONA here we come !




Sitter här på turism lektionen, som vi förövrigt har hela dagen. Nu ska vi boka våran klassresa till BARCELONA. Underbart ! om alla går med på det kommer vi att vara där 29 april till 8 maj, inte daaaligt !Lär väl språa med våran klass men det gillar jag, haha grymt taggad att dra till solen nu.






godmorgon

Har just kommit till josef för att hämta upp han, dock står han i duschen, så vi kommer antagligen att komma försent eftersom vi ska hämta Emma som bor på andra sidan stan. Jobbigt ! det var min morgon de ;)

ska nu skynda på han ;), puues !


no more fun



Happ så var det slut på det roliga, min dag är över, jag får inte stå i centrum längre, rampljuset är riktat åt ett annat håll. Får vänta ett år till tills jag få glänsa. Haha och då jävlar blir det systemet, nice (!) Ne om man ska ta och lägga sig snart, men först måste jag väl använda rynk-kräm eller nå dylikt, så jag inte blir gamal så fort, (haha lugn är inte så desperat faktiskt, inte än iallfall, men man vet aldrig nästa år (?) mohhaha )



Sovmorogn imorogn iallfall, så blir väl vaken ett tag till iallfall, Måste hur som helst vänta på att K blir klar med det han gör vid datorn, lär väl ta en timma till eller så ?

Asien

Fick veta idag att jag måste skaffa en apu-plats innan veckans slut eftersom vi har apu nu på måndag i 6 jävla veckor (!) oerhört drygt ! Tror att jag ska vara hos mamma dom sex veckorna för jag är aldeles för lat för att söka en praktikplatts där jag måste plågas, slaveri ! Poängen med att jag ska vara hos mamma är att jag ska få följa med utomlands tre veckor av mina sex veckors praktik, soft ! Vi kommer att besöka, hela Asien, eller inte hela med de länder vi ska besöka är;




←Filippinerna
(för att besöka mina släktingar)






Thailand
( För att sy upp min balklänning)






←Hongkong
( för att shoppa ! )






Korea ( haha vet inget om de landet men, dit ska jag, tydligen)




Så alltså blir det ingen Rihanna för mig, besviken, men visst självklart far jag utomlands hellre för att få en fin balklänning,och hälsa på släkten. OCh självklart SOLA och bli brunare än brunast !!! Så sorry dudes ser inte ut som jag följer med till sthlm. Vill verkligen men ni kasnke förstår. Om någon vill köpa en Rihanna biljett kan ni höra av er till mig.


Design

Okej, jag vet att min blogg ser ut som om en tre åring gjort just nu, men K förbättra designen i morogn var bara en provomgång nu, för att se hur det hela fungera. Så imorogn kommer min blogg att bli fiin ;D

wiie

Idag har varit en bra födelsedag, lite stressit och så imorse men annars har den varit bra. Massa grattis kramar, ja må hon leva låten, och pressenter. Helt great! Har just beställt lite av mina pressenter som jag ska få av mamma. Blev en del på Ellos. hihi, sen så har jag varit på stan och handlat med mammas pengar, det blev;

  • En marinblå caridagan från cubus
  • två bar leggings /strumpbyxor från Lindex/Åhlens
  • Två par skärp från MQ

På ellos blev det  ;

  
   



Men nu så är maten klar och jag håller på att hungra ihjäl. På menyn står det oxfilé Bea sås och klyftpotatis. Yummie, haha självklart är det jag som bestämmer för det är min dag idag ;) hahah


Grattis gamtant ;D

Vad är det för en dag nä det är ingen vanlig dag för det är Jessicas födelsedag, hurra hurra hurra !!

image418
haha idag( eller om några minuter ) är det exakt 19 år sen min kära mamma pluppade ut mig, och tur var väl det för 19 år senare sitter jag här helt frisk och topp betyg ett sånt där barn en mamma alltid drömt om :) haha yeah right, jag är väl näst intill helt frisk, och nästan "topbetyg" och en mamma som älskar mig lika mycket som om jag vore det där perfekta barnet, för i min mammas ögon är jag det perfekta barnet ;) haha ni vet jag är ett sånt barn som bara en mor kan älska. Nice.

Iallfall nu är det 8 minuter kvar tills jag fyller officielt 19. En värdelös ålder om man frågar mig, bara ett steg närmre till att bli gammal och grå. Har redan panik över att snart ta det stora klivet in i vuxenvärlden, trivdes som bra i den här världen jag lever i nu, en inte så fullt seriös. Nu måste jag börja ta mig i kragen och skärpa till mig så det blir någontig av mig. Men officielt vuxen blir man ju inte fören man är 20 enligt mig. Du kan få ha en annan åsik. I don't care ! ;)

nu är det treminuter kvar så Grattis lill(stor) Jessica !!!!

funny pic

som sagt jag har verkligen ingenting att göra just nu grabbarna sitter och spelar wow och cs, K har just fått ett utbrott på några pistoler om jag förstått det hela rätt. Varför spela om man bara ska sitta och bli arg, det kan ju inte vara roligt. Fast óm jag ska erkänna så när jag spelar det så blir jag rasande för jag dör hela tiden. haha så I feel you baby.

Men men har suttit här vid datorn och kollat runt lite grann på olika hemsidor, bloggar och gamla bilder.Jag älskar när man hittar gamla bilder, haha de får enatt skratta ska nog dela med mig med er av några.

Dessutom har jag pratat med min "disigner" anton ;) och han ska snart göra min sida skit snygg, han får fria händer så jag hoppas det blir fett nice !!!! Men det tror jag Anton kan sin sak, plus att hans sida är grym ! Me like !


Några bilder jag hitta. Känner inte för att vara så seriös, det är roligare så. Eller vad tycker ni ? =) Aja jag bjuder på mig själv, och är ingen torrboll, mohahaha


Jag nyvaken och brun lyssnar på någon låt K
skulle visa, Jag är så grymt sexig !!! eller ?



Jag och älsklig, Vi är som det snyggaste paret här
i skellhell som ni kanske ser. Dock gillar jag min bränna ;)



Här är jag och min vän Petra på krigsstigen. vad vi gjorde håller
jag nog hemligt, men roligt var det iallafall ;)


haha så nu var det slut på det roliga för tillfäligt, kanske kommer upp några andra bilder jag legat och lurat på under åren vem vet ? ;) Aja ska väl återgå till mitt tråkeri och kolla runt på internet och så. jag hoppas du ha det roligare nu av att se mina vakra bilder. men som sagt jag bjuder på dem. Fan vad snäll jag är som bjuder på så mkt ;) hahaha menmen tråkigheten kallar, ciaaao !!

SMILE!

Jag och Älskling ;)

image35

Bara för jag har tråkigt tänkte jag att ni andra inte behöver ha det,
varsegod denna bild bjuder jag på ! hahahahha
(bilden från 1 år sen antar jag ? )

btw

i umeå kryllar det med idoler. under min helg så har jag sett fyra stycken haha. lite små komiskt, den ena som åkte ut någongång såg vi ute på x3m när vi var där i fredags kväll. Sen så såg vi Erik, Danny och Mattias(tror dom heter så) Iaf dom såg vi utanför x3m på lördag eftermiddagen, det kryllade med "små tjejer" typ fjoronåringar där som hade ritat hjärtan i ansiktet ioch kameran i högsta hugget, såg patetiskt ut från bilen där jag satt. haha men endå lite charmigt ?


        

Psst.. Hitta inte någon bild på den sista eftersom jag har ingen aning om vad han hette. Men men nu fattar ni vilka jag pratar om :)

Home sweet home


Äntligen så var man framme från umeå, känns faktiskt ganska skönt. Eller egentligen inte, men det är skönt att slippa köra bil, haha blir så nervös när det  är mörkt och när man blir bländad. Det är så himla irriterande när folk glömmer att blända av så det känns som man kör ner i diket för man inte ser någonting, men som tur är så klarade jag vägen hem, annars så hade jag inte suttit här hahah, eller det är inget att skratta åt men.


Nu ska jag bara sitta här medans grabbarna sitter och spelar wow. Så det lär väl komma in lite världelösa inlägg under tidens gång, bara för jag har så lite att göra. Och i morgon är skolan, hade tydligen sovmorgon, hade glömt bort det, men det uppskattas STORT. ska lägga mig tidigt och sova länge i morogn.

söndag !

God afton mitt fina herskap !

Har egentligen inte gjort någonting idag, vaknade vid 12 och var jätte pigg, tyvärr så var det bara jag som var det så underhöll mig själv i ca 1 timme, då K's kompis kom in på toan medans jag sminka mig, haha. han och hans flickvän steg upp och börja baka scones till frukost, vilka hjältar dom är! Vi hade väl fika klart vid 2 tiden och halv 3 skulle grabbarna komma så vi kunde bila upp till skell. Dock är vi inte framme än för att bröderna B skulle stanna upp i Ånäset för att göra lite jobb osv. Så nu sitter vi andra här vilket är jag, K och Biggen och nördar dator för att fördriva tiden. Blir nog så att vi stannar här i Ånäset för att käka middag, mumms fillibabba ! Sen så byter vi förare så att jag kör sista biten hem, så K bara får åka med. Tur att jag gillar att köra bil då ! ;)

Fast nu ska jag fortsätta att söka bananer så att K inte vinner över mig, hah vi har en intern tävling!
PUSSSSSS !!!

helgen

image29

En bild från x3m. Haha vi alla var nyktra men det syns inte. Hahah

not for free

Bara för jag har lite och göra :D haha

Hur mycket skulle Du kosta om Du var till salu?

Naturlig hårfärg?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[X] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

Ögonfärg:
[ ] Grön - 700 kr
[] Blå - 1000 kr
[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

Längd?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

Ålder?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

Är du?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[x] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

Dricker du alkohol?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

Hur bra syn har du?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[x] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

Färg på bilen?
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

Skostorlek?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

Favoritfärg? (Du får välja fem.)
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

Använde du miniräknare för att få fram summan?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

man kan inte alltid lita på min matte, men om jag räknat rätt så kostar jag 47 300 Kr, så folk börja spara för jag är värd vart enda lilla öre ;)

umeå

Vi kom fram igår till umeå, dock två timmar senare än tänkt men haha bättre sent en aldrig burkar man säga. Drack lite gott och sedan for vi ut på x3m, ett fint place var det iallfall. ska nog hit igen någon gång tror jag.

Och idag lördag for jag/vi in till umteå centrum för att hitta lite fina kläder och så, men självklart så hittade jag NOLL, hur kan jag inte hitta någonting, när jag alltid annars hittar hundra saker ? det var ju typiskt. Men men vi for hem till K's kompis för att käka tacos och sedan spela lazerdone eller hur det nu stavas. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Kom aldrig sist iallfall haha yes! brukar alltid göra det annars, men komme väl inte på npågon top rankning dock men what ever. Nu sitter vi och ser på storbilds tv ( ni vet en sån där projektor sak och mini bio duk) Fett nice. Fast jag tog just ett brake från filmen för att göra popcorn, men självklart lyckades jag bränna dom nu, kan känna det på lukten, klant Jessica haha. Men men ska väl gå tillbaka till rumet och göra de andra sällskap.

Ha en bra helg !


babyboom 2




Sex and the city stjärnan Chris Noth (mer känd som Mr Big i mina öron men.) Har nu fått en son med sin  flickvän Tara Wilson. Och en sån sex and the city - nörd som jag är, glädjs stort av denna nyhet. Grattis till pojken !


babyboom

image28

Nu verkar det som Jessica Alba har hakat på den nya hollywood trenden. - En bäbis.
Den blivande pappan är pojkvännen Cash Warren.
-Jag kan bekräfta att Jessica och Cash väntar barn under senvåren,
tidiga sommaren, säger presstalespersonen Brad Cafarelli till People magazine.


Vad kul snart kommer det en mini Alba. Grattis får man väl lov att säga. bäbisen lär ha många kändis barn att leka med under kommande år. Och säker ännu mer om babyboomen fortsätter så som den gjort inom Hollywood.

virrhönan

Enda sendan i morse har jag yrat runt och varit allmänt slö. Vaknade av att väckarklockan pep slängde en snbb blick på den till min förvåning så var klockan mer än vad jag trodde. Hon stod på 07.08. SHIIIIT !! var det första jag tänkte gnuggade mig i ögonen och tittade igen, fortfarande 07.08 flög upp ur sängen för att vara med min morogn vän. Gick tillbaka till sängen och då stod klockan på 07.16 helvete tänkte jag en kvart kvar tills skolan brörjar och självklart så har jag en viktig lektion som jag måste komma i tid till. Petar lite på K och frågar vad klockan är för jag vill inte inse att jag försovit mig, han tittar på klockan  och säger;


K: 07.16 ?
J: helvete
K: vad ?
J: om klockan är 07.16 är det en kvart kvar tills 08.30 ?
K: haha näe det är om 1 timma typ.
J: Jaha så jag har inte försovit mig ?


Vilken lättnad, la mig i sängen ett tag till, men steg snabbt upp igen så jag inte skulle somna om och försova mig på riktigt. Dock lyckades jag komma sent till lektionen endå, men det är en annan historia. Var allmänt trött på skolan ville mest sova. Som tur var så hade vi bara 2 lektioner idag, sköönt. For till stan för att bättra på brännan lite och för att säga till min chef att jag inte skulle kunna jobba i helgen för att jag skulle på  "släckt middag i umeå" yeah right!, sanningen är den att jag ska fara och hälsa på en av K's vän och festa. Haha men tog på mig två andra arbetspass istället för att gott göra mitt slöseri med pengar.


Försökte nyss beställa Rihanna biljetten, eftersom jag alltid glömt att hämta ut den när vi ringt och beställt så tänkte jag boka den genom internet, men sjävklart så förstår inte jag. Det står att om man betalar i förskott så kan man inte hämta den i ATG ombud, skumt ? ska prata med Anton om det där har jag tänkt, hoppas han är på skolan imorogn. Sanningen är att jag glömt bort att hämta biljetten med mening en gång för jag var tvungen att veta när jag ska fara utomlands, men mamma sa att jag skulle boka den endå och om det blir så att vi far den tiden som jag ska se Rihanna, ska hon betala biljetten etc. Så då är det ju värt att boka. Och självklart far jag hällre till Thiland, Filippinerna,Hongkong och vad det nu mer var än att fara till Sthlm för att se Rihanna men det hade ju blivit perfekt om jag han båda sakerna innan skolan slutar. Får hålla tummarna.

Men nu ska jag fortsätta att se Scrubs. Night !


happface !

Har fått läne besked idag. Happy !!
Ihelgen blir det umeå, får spendera lite pengar då. mumma.
Och nu ska jag beställa lite saker från internet, jag älskar lön !!

Stockholm

Här kommer uppdateringen från helgen;

Först av allt. JAG ÄLSKAR STOCKHOLM ! hahah, dock så började min resa inte så jätte bra eller visst det fick jätte bra på flygplatsen och han på arlanda expressen just i tid. Men då kom jag fram till den där jävla centralen haha. Gick ut från tunnelbanan/pendeltåget eller vad det nu är, aja hursom hest så kunde man självklart välja mellan att gå åt vänster och höger så jag tänkte att jag följer efter några som såg ut att veta vart man skulle och självklart ska jag komma ut på fel sida av centralen. Så då blev jag tvungen att traska runt centralen med min tunga väska (som inte har några hjul.) efter ett tags virrande hittade jag world trade center tror jag det hette.

Dagen efter jobbade jag på modemässan till ca 13.00 men blev less och for in till centrum (wiiie) hittade massa saker, men tog mig själv i kragen. Så det blev bara 2 tröjor leggings och en väska. På kvällen blev det utgång på söder. Mycket stolt att jag kom mig ut faktiskt. Och på en club vi var på hade de en manlig strippa, haha rätt roligt faktiskt att se. Sov ca 4 timmar den natten. Jobbade hela dagen på mässan med en huvudvärk, dock så varvade jag pipe spelet på prada mobilen, det blev som en drog för mig där några timmar. Hahah. Sista dagen skyndade vi oss att packa ner alla varor och smycken så vi skulle hinna med pendeltåget till centrum för att på världens godaste resturang som ligger på drottningatan. Vi går alltid dit när vi är i Sthlm.Efter maten blev det en lååång promenad. Fruktansvärt skönt var det iallfall. Vi bilade hem kl.6.00 morgonen där på. Hann läsa ut en hel bok på den tiden faktiskt! (otroligt för att vara jag ) Resten av timmarna sov jag och åt. haha

Så nu sitter jag här igen i norrland och längtar tillbaka till stor staden. Varför ska jag bo i en sketen håla här i norr. haha. Men det ska vi ändra på jag och Karro ska ju flytta till Stockholm har vi planerat. Låter jävligt bra i mina öron :)

Stockholm

Nu är det sista packat och om 45 min drar jag till Stockholm, längtar lite. Fast jag kommer väl att virra bort mig som vanlig på flygplatsen lyckas alltid med det. Hahah men men uppdaterar hur det varit i stocklholm på måndag.

Ha det bra här i Skellhell!!

busstöntar

Pallar inte skolan i morgon. Eftersom vi behöver pengar till våran klassresa (barcelona) som blir av i maj måste vi tjäna pengar. Och nu har våran lärare kommit på att vi ska stå på lokalbussarna och dela ut utvärderingar över vad folk tycker om åkturerna. Helskumt! hur ska dom hinna svara ens på en sån kort åktur. Jag menar om jag skulle åka buss och några ungdomar kom och dela ut ett papper om vad man tycker om att åka lokalbuss skulle jag tänka att de är dumma huvudet. Annan sak om man åker en längre tur, men lokalbussar, fy så pinsamt. Men men vi tjänar ju någon tusen lapp på det, men frågan är, är det värt det stå där och förnedra sig själv. Haha så om ni ser mig och Janne på en buss, så gör vi inte detta frivilligt vi måste. HAHA. Tur att jag har trevligt sällskap iallfall annars skulle jag aldrig palla denna förnedring. men men.
image26




Borde egentligen fara hem och sova nu eftersom jag ska upp sex så jag hinner gå ut och gå innan frukosten. Hatar att stiga upp på morgon måste vara det värsta som finns ! men kan inte fara hem fören Koutsa kommer hit, vill inte sova ensam det blir så tomt, plus att jag hatar när han kommer hem sent och väcker mig fast han vet att jag ska upp tidigt. men sånt får man leva med.

om allt och inget !

Idag har jag fått en sån här tanke ställare. I morse hade vi information om vad man kan bli eller vidar utbilda sig efter gymnasiet. Tyvärr känner jag att jag inte vill sluta skolan, jag trivs det är säkert där på nått sätt, och nu ska de släppa ut mig i världen utan någon säkerhet. Visst har jag mina extra jobb tills vidare, mend et fungerar ju inte i längden direkt. Undra vad jag gör om 10 år ? haha det lär vi väl se. Men men ska inte tänka nå mer på det, jag får ta dagen som den kommer.

Och idag har jag fått min lön från  mitt ena jobb. Blev lite förvånad över att det var så mycket, eller kanske inte mycket men mer än vad jag kunnat ana eftersom jag inte tycker att jag jobbat nåt förra månaden. Men men gick på stan och spenderade en del av lönen. Kom hem med detta ;

1.     2.   3. 

1. visibly CLEAR Blackhead cleanser                          49 kr
2.  Neutrogena Visibly Clear 2-in-1                               65 kr
3. Neutrogena Visibly Clear Oil Free Moisturiser       65 kr

Har hört att de ska vara väldigt prisvärda, så jag tänkte prova denna collection nu och se om det är något för mig. Och om det är det är det bara bra att jag hittat nått biligt som passar mig.

En skjorta på Gina Tricot som jag ej hitta en bild på. Men det är iallfall en längre skjorta med svarta ränder för 249 kr. Sen så hittade jag ett par ugg-liknande skor för endasr 299 kr ett riktigt fynd eftersom mina andra har fått ett hål i sig så det var på tiden. Hittade också en hängare som man ska hänga upp på dörren perfekt för min lilla toa. och till sist ett glasögon fodral. Jag tror det var allt.

Just nu sitter jag hos Josef och Johannes och ser - I huvudet på Carolina Gynning. Var faktiskt ett bra program, fast jag gillar såna här typer av serier. Jag längtar också tills Gossipgirl börjar har hört att den serien ska vara jätte bra, så jag hoppas att det är nått i min smak men det är den tror jag, det låter som det plus att jag längtar tills Desperate housewives börjar om. Aaah vad jag längtar tills alla bra serier börjar om. Jag är en tv-nörd rättare sagt.

Men nu ska jag vara social med josef =) puss på er alla  !

fantasin dog.


Igår var jag, koutsa, koutsas pappa&bror på bio. Vi såg National Treasure - Book of secrets. Den var faktiskt riktigt bra. Jag gillade ettan starkt, och den här var minst lika bra!! Rekomenderar den till dig som inte sett den, men sett ettan. Nu får jag väl sitta och vänta tills trean kommer, för en trea kommer det fattar man.



Och idag gick vi bara 10.00-13.00 mycket skönt att börja skolan med de tiderna. + Plus att vi såg klart filmen på religionen (prinsen av egypten) en tecknad disney film, haha den var faktiskt bra. Fast jag är jju tecknad freak så. Tror jag gillar alla bran filmer som finns. Förstår itne varför jag inte växer upp, fast jag vill inte växa upp jag har börja att få åldersnojja hahah.Sen så har vi bokat biljetten till Rihanna så nu är det klart iallfall. Så nu är det bara att boka flyg eller tåg och boende. Men det ska nog gå bra, det är ju ett tag kvar iallfall. Aaah vad jag längtar ! :)

Just nu sitter jag hos BBB (som vanligt då). Men ska nog snart hem, måste börja packa mina saker som jag ska ha till helgen. Eller resväskan åker ner imorogn så det är nog bäst att jag börjar packa idag. Själv åker jag ner till Stockholm på torsdag kväll för att sedan jobba på fredag. Ska för er som inte vet och orkar veta jobba på Formex mässan i Stockholm. Det är faktiskt ganska roligt men kan bli lite drygt stund tals, men det har vi alla överlevt! hursom hälst är jag borta 17 - 21 en snabb tripp för mig. Dock kommer jag att lyckas att virra bort mig  på Arlanda som sist. HAah lyckas alltid med något sånt, men ska försöka se lite proffisonel ut denna gång, hoppas jag lyckas.

Värdelöst

Guud så värdelöst det är att fylla 19 egentligen ?, kan man inte bara få fylla 20 direkt efter 18. Vad ger det att fylla 19 absolut ingenting. Det är som bara ett sabbats år från alkoholen eller nåt. Jag menar När man är 18 får man köpa alkohol ute på krogarna och i Findland, varför ska man inte få handla på systemet? när man får göra det i alla andra länder. Mkt dåligt om jag ska säga vad jag tycker. Men men det kanske är bra endå, Sverige skulle väl spåra om alla omogna 18 får köpa dricka själv. Men i alla fall, Det är som bara sååååå värdelöst att fylla 19 år.Jag har då iaf några dagar kvar tills jag fyller den värdelösa åldern, och se inte ens lite fram emot det. Isf pressenterna men inge annat, kan ju redan köpa cigg, snus och 3,5 :or hahaha wiiiehoooo !!!?

http://www.birthday.se/fodelsedagssokning/?firstname=Jessica&lastname=Burman&address=&zip=&city=skellefte%E5&year=&month=&day=&x=0&y=0

snöstorm

Nu sitter jag här igen, och vänt på dygnet har jag lyckats med också inte bra. haha får ändra på det innan måndag(?) fråga är hur jag ska lyckas med det. Hursom helst är det skönast att det är helg nu. Fredagen var ingen bra fredag. Vi hade ett oförberätt prov på fredag morgon som bokstavligt talat gick B A J S. Om jag ens får 5 rätt blir det party!! haha och jag som skulle styra upp skolan.

Idag har jag faktiskt överträffat míg själv med att hinna saker på kort tid tror jag. Vaknade vid halv 3 av att Karro ringde. Gick upp och diskade ? vad hände med mig. Aja hursom helst så var jag väl på städ humör, för jag diskade bort berget med disk, blockade undan från golvet, stadade min garderob tvättade, hängde upp tvätt, åt två gånger och duscha innan 19.00 det är ändå mycket, om man visste hur det såg ut hemma hos oss. HAHA Efter min städ ruch så kom emma och hämtade upp mig för att sedan köra vidare till karro. Där blev det mys med kladdkaka och maaaasssa popcorn, det var nog jag och P som åt mest. Sen blev det spel - Så ska det låta! suuper roligt var det, och självklart så vann mitt lag. (Jag, Anton och emma). Fast jag var dock stjärnan i laget (?) ;)

Vid 23.00 for vi in till stan igen för att käka mat på max, det var väldigt gott kan jag upplysa er om. Fick skjuts hem, var hemma och såg på en kass film ett tag. Sen kom K och hämta mig för jag orkade inte vara ensam eftersom jag fortfarande är pigg. Så nu sitter jag här hoss BBB och gör ingen ting B och K sitter och spelar något "pang pang - spel".


Just ja höll på att glömma. När vi var hos K så bestämmde vi oss för att vi ska dra ner till Sthlm i mars för att se världs bästa Rihanna. Är grymt taggad, på måndag bokar vi biljett. Satan så roligt vi kommer att ha det. Hoppas bara att det blir av, och att ingen bangar ur ! haha men det tror jag inte, alla lät väldigt posetiva och det gillar jag.




080108

Uppdatering av dagen;

Egentligen har jag redan skrivit vad som hänt idag, men självklart ska internet fucka sig just när jag ska spara så allt jag skrivit försvann ju självklart att jag inte lär mig ? Så blev en aning förbannand och sköt upp skrivandet. Tills nu då jag samlat ihop nya tag för att skriva om dagen som varit.

Tisdag, första dagen på skolan sen ett underbart jullov. Kände mig nästan taggad att börja om skolan, eller inte taggad, men du vet hur det är, sugen att starta om på nytt och ta tag i skolan och alla dess uppgifter de innehåller, styra upp sista terminen så man kan bli något stort här i livet. Men all possetivt tänkande försvann ju direkt lärarna visa oss schemat. Vilkent schema alltså, vi har levt ett slappt liv i början av trean, och nu börjar allvaret. Hur ska det gå för mig ? Men men tog tag i det hela faktiskt.

Efter en kort dag på skolan får jag till BBB för att göra klart engelska recensionen och en översättning på en svensk låt som egentligen skulle vara klart innan jullovet. Men eftersom jag försov mig den dagen, så måste jag göra det nu. Eller visst jag har ju haft hela lovet på mig men har haft fullt upp. Men gjorde klart allt faktiskt. Kanske inte var över seriös men klar blev jag så nu har jag något att lämna in iallfall. Happyface. Jag han till och med att göra Josefs översättning på en svensklåt. Ville vara snäll och hjälpa han eftersom han inte läst boken ens. Dagens goda gärnin !

Anyway efter jag styrt upp läxorna och skolan, for jag hem för att käka. Maten bestod dock av rester från igår (3 pizza bitar) och lite wok som var kvar. Det var faktiskt väldigt gott ! Satte mig i sängen för att se lite på tv innan jag for tillbaka till BBB, men självklart ska jag lyckas att somna till i ett par timmar. Så nu är kvällen förstörd, jag som hade tänkt att gå och lägga mig tidigt. Och med tidigt menar jag inte 1. Men dessvärre är klockan redan halv 1. Hmm, hatar att vända på dygnet. Tar så långtid att vända tillbaka det. Måste också upp extra tidigt i morogn för att komma tillskolan en halvtimma tidigare. Måste ju skriva ut mina arbeten etc. Men jag får väl ställa mina 3 väckar klockor.

men nu tror jag faktiskt att jag ska dra hem killen härifrån. Så han slutar att spela sina töntiga dataspel, fniss.
men men vi ses !

night food

F l o p p    o r   n o t   ? image13

nu fick jag och koutsa ett sånt här knäpp il att vi bara måste göra världens maträtt precis nu på sekunden. Just nu sitter jag och väntar på att mina kräft´stjärtar ska tina upp medans koutsa håller på att göra resten. Vilket jag inte vet vad det är för det är koutsa som är "kocken" av oss två och jag är assistenten. Men jag hoppas det blir gott och ingen flopp. Men jag tror vi kommer att lyckas, koutsa är ganska bra på att mixtra ihop saker. Men nu tror jag att kräftstjärtarna är klara, ska väl gå och hjälpa till. Dock är jag verkligen ingen kock. Och ni som känner mig vet vad jag kan lyckas med när jag ska koka eller ska jag säga flambera nudlar ? haha whatever it's history.

Ciaooo!


hard work

happ.. Så ska man fara till jobbet.. Känns väldigt drygt. Är sjuk som ett as, men jag behöver alla pengar jag kan få just nu. Så vad gör man inte. Men idag är sista dagen tills nästa vecka (?) haha, tragiskt. Aja måste väl skynda mig så jag inte kommer försent. Haha


Hoppas du har en bättra dag än jag. Puss

rotten rat

image12okej seriöst det jag ska berätta nu är äckligt. Bokstavligt talat äckligt, vidrigt förfärligt. Men dess värre sant.. Fast om det inte hade hänt mig/oss hade jag tyckt att det var en aning komiskt, men inte just nu. Det börja med att det kom en äcklig stank på toan och självklart tänkte jag att det blivit stopp i toan, fast det inte hade det men självklart tänker man att det är toan som stinker om det ska stinka på en toa. Sen för någon dag sen slutade våran fläckt över duschen att fungera, inge mer med det tänkte inte på det så mycket. Och sen så trillade ner stora damm tussar från fläckten ner i duschen, äckligt tänkte jag. Men inge mer än så, var bara rädd att det skulle ramla ner på mig när jag står och duschar. men men what ever det gör det säkert inte tänkte jag. och sen igår så ramlade ner stora tussar igen samt RÅTT SKIT :S och idag har det droppa blod där uppifrån så då ligger det ju säkert en rutten död råtta där uppe. Har typ en rått koloni uppe på vinden, mys mys mys. Och seriöst ni ska känna stanken den har börja att komma ut till själva huset nu. Fy fan säger jag bara nästan så man mår dåligt. Eller det gör jag, ska nog aldrig mer duscha med tanke att det kan rasa ner en råtta på en eller droppa blod eller nått annat äckligt, ne fyfan säger jag bara. Fast som tur är ska pappa klättra upp på vinden för att kolla om han kan ta bort den/dom  tror han gör det ikväll, eller HOPPAS, han måste göra det NUUU!!


Detta år har inte börjat bra, för det första så har jag gått och blivit sjuk, eller fått en sån där irriterande rethosta och lock för öronen. för det handra så ligger det en död råtta i min badrums fläckt. Och för det tredje försovde jag mig idag till jobbet. Bra gjort Jessica känns som det här året inte kommer att gå bra, om det har fått en sån här dålig start. Men men det är bara att bita ihop i svåra lägen aiight ?

Tänkte fara och sola idag men det blir nog inget av, kommer nog inte hinna det rättare sagt ska hinna se Victoria Beckham  - den osminkade sannigen som jag längtat att se hela veckan. Så får ju inte missa den nu. Kanske tar en promenad efter programet istället. Fast självklart så finns det nått hinder i detta fall finns det två; för det första så är jag mörkrädd och för  det andra så har jag ingen mp3. Kanske tar det imorgon på morgonen innnan jobbet? men då ska det ju komma ett till hinder fra, aldrig att jag är vaken vid 6 för att gå ut och gå? aah kanske kan överraska mig själv någon gång. I hoope.

Puss !

första dagen på det nya året.

Snacka om, dagen efter kvällen före ?
- what a joke, var seriöst typ nykter igår. konstigt nyårs blev det typ. Eller vad ska jag säga det var typ bökigt ? struligt ? eeh whatever you know what I mean. det var annorlunda. Visst maten hos J-li var underbar, mmm.. fläkfilé pasta med bea sås. Vattnas typ i munnen när jag tänker på det. Men resten av kvällen vad hände ?, allt vart typ kaos eller nått liknande, haha komiskt på ett sätt, tur att det mesta han bli bra innan 12 slaget. Men allvarligt, så var det här den tråkigaste nyårsen ever måste göra det bättre nästa år alltså. 
Men måste bara påpeka att det inte var personerna jag var med som gjorde det skumt, det var nog bara de att alla missförstod varanndra. men men vi tar igen det här next year, aiiight ?*

image11


idag har  jag bara sovit, och sett på tv, steg upp från sängen vid 19.00 kanske, helt slut körd typ, visst jag var väl upp för att gå på toa etc. Men annars har jag nog bara legat i sängen, och gör det fortfarande märker jag. Satan så lat. Får sluta med att ligga och lata mig. Får väl ta och städa eller nåt, för jag orkar inte fara någon stanns just nu ska endå upp så tidigt imorogn.

Sista veckan av lovet blir enbart jobb typ, eller iaf. Onsdag, Torsdag och Fredag, Lördag och Söndag är ett frågetecken än  så länge. Men jag hoppas inte att jag måste jobba de dagarna med.Men om jag behövs så jobbar jag väl, allt för pengar just nu känner jag. haha är typ fattigare än en fattigjon. Plus att jag hittat kläder för 6000 kr. ---Och det är inte bra.

------------------------------------
BTW när börjar skolan om ? hahah

Näe men nu ska jag städa eller ligga kvar här i sängen, vi får väl se.

RSS 2.0