Flunsan


självklart så ska jag råka ut för 2007s influensa. Det var ju typiskt har varit sjuk i ca 2 veckor nu, och det är drygt som fan.
kände mig nästan döende, Men nu ser det lite ljusare ut äntligen.



 

Har varit borta väldigt mycket från skolan senaste tiden, det är inge kul när man kommer tillbaka, man missar ju så himla mycket och nu blir det att sitta hemma och plugga i kapp allt, vilket jag aldrig kommer att göra ;S tyvärr är det sant. Och i morgon har jag prov, Jiiippiii ! not ! Fattar ju noll av kost och hälsa och tanten vi har babblar ju på som en kvarn och tror att man kan skriva av hennes antecknigar som en raket, förstår inte vad hon tänker med ?, man skriver inte lika snabbt som man pratar.Men men ska nog sätta mig ner och kolla igenom de antecknigar jag fått ner skrivna.

Idag har jag varit på stan träffade jli och eve med deras små pluttar, ibland blir man verkligen sugen på att skaffa sig en egen sån der liten krabat, som bara sitter där i vagen och är söt, men tror inte jag skulle klara av det ännu, några år till. Sen blire babyboom. haha våran klass är väl redan babyboom men jag gillare!


RSS 2.0