Krig

Idag började vattenkriget på skolan !
hehu det är fan roligt ska jag säga er.
Men som sagt det har barat börjat än;)
Imorogn blir värre en idag kan jag lova.
OCh i slutet på veckan ska det inte finnas några hemmningar kvar !
AAAAAAAAH vi är då iallfall militärer, sexiga ena också :)

_Nu är det inte länge kvar innan studentetn.
Och snart börjar det riktiga livet, nice ?

snart

Hoho, nu har jag varit sjukt bra i skolan, jag och Jessica har fan styrt upp skolan nu alltså !
Sen vi kom hem från Barcelona räknade jag ut att jag hade 11 stycken läxor och under veckans gång kom det några fler. Men nu, nu jävlar är jag KLAR! har bara renskrivningen av projekt raporten kvar, men det går fort fan va skönt ! Känns som att vi är bäst i världen. Men det är vi ! :D

Nu är det bara en "seriös" dag kvar, eller seriös och seriös vi haar typ bar turism så inte så jätte seriös men iallfall. Sen så nästa vecka blir det vatten krig! haha fan va soft är grymt taggad. Och sen är det itne mycket kvar av skolan Balen och Studenten !

Fan vad ska jag göra med mitt liv ?
aah, det löser sig, deet gör det alltid !

Nu ska jag pyssla om min sjuka vän har vid min sida
för i morogn bär det av mot söder ;) MYS !

NIGHT !

Hola

Nu är vi tillbaka, eller okej det har väl snart gått en vecka sen men vadå, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge ? :) Barcelona var iallfall ett minna jag sent kommer att glömma, vill gärna dit igen, men SNÄLLA ge mig ett bättre boende då ! jävla vandrarhem säger jag bara !!!

Men men denna vecka haar min kalender varit fullbokad, om jag ens hade någon ? men jag är som en dator jag sparar det bara i en hårddisk vill säga min hjärna. Dock är min hårddisk lite för liten, men det löser sig.
Sitter just nu hos Jessica vi har käkat våran favvo mat och färgat håret på varandra, det blev typ endå bra, jag ser väl likadan ut som vanligt, men Jessica fick en härlig röd/brun färg, haha fast det var ju inte den vi tänkt att den skulle bli. MEn det blev bra endå, och det är väl det som räknas ;D

Nu ska vi göra ansiktsmask och vaxa oss sen efter det blir det väl plugg, som det har varit den senaste veckan, igår satt jag här hos hon till  2 nästan. Dryga jävla skola, snart är den slut tur det ! ;)

Just ja vi ska ju proppa i oss chips ;D
YUMMIE !!! **

image214

Här har ni Jessicorna ;)


Sorry

Förlåt, hade verkligen tänkt att styra upp bloggen men antar att det varit allt för mycket nu på sistonde, och nu kommer ni inte höra nåt av mig på en vecka. För imorogn är det den stora dagen!

Hp3-turism drar till BARCELONA
fy så jävla taggad jag är, tror att det kommer att bli bättre än BÄST
vi kommer att äga barca ! oja <<3

Igår var det valborgs, och den var mysig. Men den blev tråkigare mot kvällen för mycket kyla och allt för konstigt folk, men hemma hos BBB, var det toppen ! blev lite strul igår, bestämde mig i sista minuten att jag skulle festa så fick nöja mig med vin, och jag och vin är inte kompisar, men det gick faktist bra ! vi blev typ bfs ;)

Aja är för taggad till barcelona nu!
hahaha fyfan !
men men ska bli en topp bloggerska efter barca resan, jag lovar, nästan iallfall :Dimage213
Från valborgs kvällen ;D

RSS 2.0