07/08

Ett nytt år med image10
nya möjligheter.
2 0 0 7 / 2  0 0 8


 

Jaha, så var det nytt år igen, åren bara springer förbi  en den senaste  tiden iallfall de sesnaste 8 åren, det känns som det nyss var år 2000 och man satt och digga till markoolios millenium låt. Men nu när man ser skillnaden mellan 2000 och 2008 så är det ändå 8 år som gått.

Och inte har jag lyckats hålla nåt nyårslöfte än så länge. Men det kanske blir någon ändring på det i år ?
Jag lärde mig  någon gång i år att om man tänker att jag måste klara det så klarar man det oftast inte. Mans ska istället sätta upp små mål till att börja med som man tycker är rimligt. Och vet att man kan klara utan att det blir allt för jpbbigt. Sen så ska man tänka istället för "jag måste..." så ska man tänka "jag vill..." så från och med nu vill jag göra mitt nyårslöfte. Dock tänker jag inte avslöja vad jag har för löfte. Men jag hoppas och vill att jag klarar det !

Och vad händer ikväll då ? Jo först blir det fin middag hos Jenny-li sitta där ett tag och umgås. Sen så ser det ut som att vi ska dra oss till en annan fest. Men om det blir för mys hos J-li stannar vi nog där tills nästa år. huhu. Fast man kan nog aldrig planera helt hur man ska göra en kväll när man ska festa.



Mitt mål under kvällen
är att jag sak vara med tervligt folk
under    12 slaget och att jag ska
minnas 12 slaget.
Sen så får resten bli som den blir.

men nu ligger
det en pizza och väntar på mig
så ska nog kila till den ett tag.

Julkul

Måste ju uppdatera hur min jul har varit. Och den har väl varit okej, inge speciellt som hänt eller så. Julklapparna var mindre i år, vilken besvikelse. Men men fick ju några fina saker iallfall :)

  • SVARTA VINGLAS !
  • 3 par pumps
  • Jacka
  • pressentkort
  • kläderhud saker
  • etc

Det var väl det enda som var värt att nämna, visst fick jag lite små saker men de orkar jag inte skriva upp. Och denna vecka som kommer nu eller ska jag säga är nu kommer att bli fullspäckad. Förstår inte när jag ska få sova ?  haha

Måndag     - Julafton
Tisdag       - Middag med massa folk, samt städa
Onsdag     - Jobb 12.00-17.00
                      Fest 18-00 - ?
Torsdag    - Kanske jobba. Annanrs sova!
                      Hämta ut körkort
Fredag       - Jobb 09.00 - 16.00
                      Fest 17.00- 0X.00
Lördag       - Jobb 09.00 - 16.00
Söndag      - Kanske jobb. ej klart. annars städa.

Kommer att vara slitet men, vad gör man inte för pengar och vänners skull. Men nu måste jag börja göra mig i ordning så jag inte kommer försent till jobbet, skulle inte börja bra.

Soo loong sukkkkkkkers ! ;)


x-mas

Nu kan jag officielt säga att jag har fått jullov, är ledig imorogn (torsdag) och på fredag har vi avslutning, med sunes jul och fika. Sen är det jullov, men vart är julstämningen ? snön försvann igår, och det gjorde inte det hela bättre, var tvungen att betala räkningar igår så jag har knapt några pengar att köpa julklappar  för, fören på fredag, och då är det 3 dagar kvar till julafton. Och jag har ca 7 st personer jag ska köpa. Jobbar både lördag och söndag, så hinner bara handla på fredag, jag känner stressen nu. och det är jobbigt att känna stress just så här innan det är jul. Ska nog göra en planering över vad jag ska köpa til de sju personer som jag har kvar.

  • Jennie - Smink, pressent kort.
  • Loy - En tröja
  • Koutsas pappa - vet ej
  • Janne - lotter ? haha
  • Jesper - Film, godis ?
  • Johan -  Film, godis ?
  • Elias - hemligt.

Fast nu är det ju inte alls säkert att det kommer att bli så här, men det är väl bra att ha en grund att gå ifrån. Hatar att köpa julklappar när man inte vet vad man ska ge, om ni har några tips, kontakta mig gärna !

image9

 
God jul


 


When you got big dreams.

..Är väldigt sliten just nu, men jag kan verkligen inte sova just för tillfället, har lega i sängen nu i ett ex antal timmar och bara zappa mellan kanalerna, vad ger det att ha flera kanaler när det bara ska gå dåliga program på dem, då vare bättre att bara ha 1.2 och 4 . Då hade man som inte så många val. 4 var alltid det säkraste valet. På tal om val, det finns många val vi ska göra här i livet, vissa är lätta andra inte. Kom på mig själv när jag låg här i sängen att om en månad är jag 19 år, och jag har alltid sett 20 åringar ska veta precis vad det vill, kan och vilka möjligheter det har är i livet, men nu sitter jag här med ett år kvar till 20. Och jag har inga planer, visst jag vet att jag vill upptäcka världen, som de flesta ungdomar vill, men vad händer om jag fastnar här i skellefteå och inte vidgar på mina kontakter. Kommer jag alltid att stanna här, i den kalla hålan, i skellhell ?. Snälla låt det inte bli så. Men som sagt vi har val här i livet, och jag hoppas att jag får någonting bra att välja bland här i livet. En nyckel till ett lyckligt liv. Men och andra sidan, andra som är äldre än mig säger att jag har hela livet på mig, men iallfall kan inte sluta tänka på det. Bara tanken av att jag kommer att sitta kvar här i skellefteå, när alla andra dragit sig för att upptäcka världen.
Jag har alltid sagt att när jag slutat skolan ska jag resa runt och besöka massor av länder, men som det känns nu kommer jag inte det. För det första måste man ha extremt mycket pengar för att fara på alla de ställen jag vill på.För det andra är jag såååå kräsen så jag måste ha någonting av det bästa, om jag ska utomlands terx, får det inte vara ett sunk hotell. etc. Panik, vad händer när jag går ut skolan nu till våren, kommer jag fortsätta med mina jobb och leva på det första tiden, eller drar jag någonstan och startar om mitt liv ? Den frågan har jag inga svar på just för tillfället men jag hoppas att jag vet det innan tiden är ute. Fast jag har alltid sagt att jag ska till Oslo och jobba, vet att det är lätt att få jobb där. Men frågan är om jag sak göra det direkt efter skolans slut eller om jag stannar i Skellefteå ca ett år eller så, men om jag stannar här känns det som jag kommer att stanna här mer än ett år. Fast jag kan ju inte leva på mina små jobb efter jag gått ut skolan, då vill jag flytta och leva självständigt, men det är ju så jäkla svårt att få jobb är i stan, sverige, man måste ju för det mesta vara utbildad etc. hahah nu får jag ju sluta. JA  ! jag har nog konstanterat att jag jessicaburman har ålderskris. haha men hoppas det går över när jag väl kommit på vad jag vill göra med mitt liv.

When you got big dreams
Don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
When you got big dreams
Keep your eyes on the prize don't fall to the way side
When you got big dreams
Don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
When you got big dreams
Keep your eyes on the prize don't fall to the way side reach for the sky


Oerhört kloka ord det där. Funderar på att tatuera in en del av denna text någon stans på kroppen fast i annat språk, måste kolla upp det där så jag får se hur det ser ut. Men gillar verkligen denna cours. Den är bara såå sann!
Men det är mmycket jag drömmer om, när det gäller tatueringar har haft så många planer, men har alltid ändrat mig så det lär väl aldrig bli någon. Eller så kommer det sluta med att jag tar något vanligt som "alla" har. Du vet basic, och sånt vill inte jag ha.


På tal om ingenting, har jag beställt ett par skor idag. Egentligen har jag lovat mgi själv att inte köpa mer skor, eftersom det här blir mitt tionde par denna månad, Och jag är faaaraway klar med julklapparna. Men jag trot att jag har hamnat i någon sorts epidemi, en sko epidemi. och ja jag är skoberoende, och har alltid haft någonting för skor. Jag vet egentligen vad det speciella med skor är, men det lyfter som upp ens hela outfit, Tyvärr så är jag i en pumps epidimi och det är som inte det bästa nu när det är meter med snö och flera minusgrader. Men spar de väl till sommarn, och till fester inomhus, vilket de flersta är så här års. Jessica + Skor = Sant

image8

Borde ha gått och lagt mig för länge länge sen,  eftersom jag inte fått sova ut på riktigt länge, men nu när jag vet att jag får sova ut i morogn måste jag passa på att vara upp och bara chilla ett tag, Chikke (min katt) har gått och lagt sig förlängesen på min fot, min fot har också somnat btw (intresseklubbenantecknar) ska nog joina dem. men känndes jobbigt att stiga upp från min varma och sköna säng för att borsta tänderna och skölja bort ansiktet. Så jag får väl fortsätta att spendera lite tid här, nu när jag entligen har tid. känns som dagarna bara flyger förbi en.

menmen hur som helst. Idag har jag jobbat, började nio. Det var rätt hektiskt idag. Men jag gillar när det går undan medans man jobbar för då går tiden så mycket snabbara. Det värsta som finns är ju när man jobbar och det verkligen inte finns någonting att göra. Har prova på det i 5 veckor trust me, it's not fun. Slutade iaf vid 4 tror jag hon belv, körde hem, och sovde middag, sover alltid middag nu för tiden, rå bra. Man blir så sliten av att vara på skolan en heldag, så direkt man lägger sig i sängen så somnar man. Fast jag är ju en såndär person som kan somna lite vartsom hest när som helst. Men det är bara sooft.

Hursom hälst nu har jag samlat mig för att stiga upp från sängen för att göra mig klar.
Gnight / Jessica

Mobilnörd

image7
Ge mig^

Behöver verkligen en ny mobil, NU! är less på att se min mobil med fet sprckan mitt på displayen, varje gång jag ser den blir jag deppi typ. haha låter kasnke lite dramatiskt men det värsta är att det nästan är sant. Visst det är inge fel på den mobilen jag har. Men har ingen försäkring på den och orkar inte köpa en precis lika dan, då är det väl ändå roligare att  byta upp sig ett snäpp. Det jobbiga med den här mobilen är att den är så fet, tjock eller vad jag nu ska säga, den jag har nu är slimad och jag gillar det. Samsung G800 borde vara slimad med, då hade den varit dröm mobilen alltså. Men men man kan inte få allt här i världen.

lucia

Idag är jag väldigt trött alltså, små vakade igår kväll men inte allt för länge dock men iallafall. hahah.
Kvällen började med jessica S, Anton och lille alice. Mys säger jag bara :) Sen for jag hem vid 9 tiden för att se top model finalen. Och personligen tror jag att jag tycker rätt vann fast hon hade lite underlig attityd, men iallafall. Sen började jag diska bort vårat berg av smutsiga tallrikar etc. Sen for jag till emma vid kasnke elve halv tolv tiden. Va där såg sex and the city fika ton med mackor och enbart chillade. Fast där vid tre tiden komme john blund ikapp mig så jag somnade väl där ett tag på emmas underbart sköna soffa. Så for väl därifrån vid tre någongång. och då blev det sängen dirr. Haha

och idag då hur mår jag idag, inge vidare. försov mig som fan, missade lucia tåget, har någonting i ögat och har inte ätit någonting ;P hahaha bra start, men snart slutar jag väntar bara på att få veta mitt betyg i adimistration. hoppas det går bra för mig.

Söndag

Söndagar är ganska världe lösa egentligen, visst man får vara ledig och så men man vet att det kommer en skoldag dagen efter. Jobbigt, fast inte den här söndagen. Saknar min klass så enormt mycket och det var ju endå 5 veckorsen jag var med hela den ( om man bort ser från ikea).

Hur har min söndag varit då ? - inge vidare alls får ju aldrig sova ut. Nu när jag äntligen fått en dag som jag är ledig och inte har några planer alls så ska coop ringa kl 8.30 och fråga om jag kan jobba, och fattig som jag är så måste jag tacka ja. Så har väl enbart jobbat idag, och självklart ska det bara vara en massa sur tanter där som man kan bli så jävla förbannad på, snåla jävlar alltså. USCH hahaha. men men nu är jag hemma och det är skönt. Fast nu väntar en stor städning här hemma, och det kändes ganska så betyngande om jag får säga det själv. Ska försöka ta tag i den nu.


image6


i'm the worlds greatest !

Jag är nog den lyckligaste i världen idag, Klarade körkortet i morse, och det känns underbart ska jag tala om för dig  :) Men går natten var inte alls så rolig, hahah kunde verkligen inte sova, somnade kanske vid 5 tiden och skulle upp vid 7. Haha har nog aldrig varit så pigg den tiden på morognen. Och aldrig har jag mått så psykiskt dåligt i hela mitt liv, haha kunde knappt andas när jag kom till vägvärket, men sen släppte typ allt och jag kunde slappna av, iallfall lite, och tur var väl det !! :D


image5

haha min dröm bil btw ^^




For till jobbet efter jag tagit körkortet, det var mycket folk på cafeét idag, lite stressigt men, inget kan förstöra min dag, fast det var massa med sura tanter och gubbar, så underbart ! Sen så kom mamma upp och gav mig 10 röda rosor och ett grattis kort, haha hon grät i morse när jag sa att jag klarat det, åå lill mamma så söt, pappa vart ochså överlycklig fast på ett annat sätt, inte en gråtande glädje, men han lät som så stolt över mig. Det var skönt att känna den känslan. Koutsa kom också upp och hälsade på idag, han hade med sig en bil som jag fick,  haha söt koutsa, puss på er ! Sen har det nog inte hänt så mycket mer under dagen. Slutade vid halv 4, och gjorde då moin premiär körning från stan och hemm till Lund. Hahah tror nog att jag satt med feeeet smilet hela färden. Haha vred också upp musiken på max typ. Måste ha sett kul ut om man såg mig köra, haha en lill Jessica i en bil, det  kan inte se bra ut. haha men men har nu skaffat det, vilken lättnad!

Snart ska vi fara och käka julbord och fira mig och nice, haha det kommer att bli gott tror jag. De senaste åren har vi ätit julbord på scandic men iår blev det på de nya stället, Johanna i parken, hoppas dom har lika god mat som Scandic. Efter jag ätit mig mätt ska jag fara och hälsa på Emma ett tag, det kommer att bli mys :) Sen blire nog att vara fylle chaffis åt Petra, frida och eve. hahaha nee men det här kommer att bli kul.


Men nu ska jag gör mig klar till julbordet ;P Piiiz out !


haha

Jag är nog inte så bra på bloggar trotts allt, har helt glömt bort att jag ens orkat skaffa en. Men nu jävlar ska jag ta igen all tid jag missat.



Finns inte så mkt att berätta egentligen. Sen sist har jag.hmm ?

  • Klarat teoriprovet ( yes)
  • Praktiserat
  • Varit på Alko
  • varit på Ikea
  • Handlat julklappar
  • Fått jobb :D

Sen har det väl inte hänt så mycket speciellt som är värt att nämna kan jag väl tänka mig. Har snart gjort klart praktiken, ÄNTLIGEN, är så jävla less att vara på skit stället. Så himla tråkigt, finns verkligen ingenting att göra, står där typ hela dagarna och sover. Och fast de vet att jag inte har någonting att göra låter dom mig lida med att vara där 10.00 - 18.00 dag in och dag ut, någon gång kan de väl bara säga att jag kan få sluta typ 14.00 eller nåt sånt ? men nej nej tidigast jag får gå är typ 17.00 - 17.30 förstår inte hur de pallar att jobba med något sånt tråkigt.. haha stackarna.Égentligen så är praktisering slav jobb, Jag måste vara där 10.00 - 18.00 5 dagar i veckan utan en peng. Menans de får vara lediga varannan dag och klagar när de får jobba 5 dagar i rad fast får sluta ca 4 någon av dagarna. Medans jag får stå där och lida. usch så jag saknar skolan så jävla mycket just nu att det är sjukt. har till och med börjat att räkna ner dagarna. men snart så är jag till baka till min kära klass, Saknar den faktisk ;) hp3tu i mitt hjärta ;)

Imorgon har vi indivudellt val som går före praktiken och tur är väl det, för jag är så bra att jag inte har något ID så jag får sooov morgon, medans dom på praktiken tror att jag är på lektion så ligger jag hemma och sover. soft, Men endå så varje torsdag så frågar dom vart jag varit, som borde ha lärt sig att jag kommer sent på torsdagar men inte.

Men nu ska jag se om det finns någonting bra på tv :)
Hoppas canal + försvann ju nyss så det är ju inte säkert.
meen men hasta la vista baby !!


RSS 2.0