Tävling

image175


Som ni kanske vet så har jag blivit förälskad i Steve maddens Chapp modell, så hittar jag en tävling om dom, det är ju bra ment 2 be alltså, så håll tummarna för mig nu. Snart får vi veta om jag är den lyckliga vinnaren ? :)

Tävlingen kan du hitta på Shopaholicmamman.blogg.se

Wish me luck !♥

shopping in korea

Här bjuder jag på dagens shopping :)


två stycken scarfs


Och självklart ett par skor.


Några saker jag fick idag på marknaden =)

Lost in Seoul

Jag har så sjukt ont i fötterna och bena,ni  fattar inte. Gick ifrån mamma lite tidigare eftersom jag var så sjukt less på alla smycken, och att gå omkring, fötterna pallade det inte rättare sagt. Så jag åkte ner från varuhuset till bottenvåningen, dessvärre finns det typ  4 olika  rulltrappor och fyra olika utgångar så jag kommer ju självklart ut på fel sida, haha vadrade runt lite för att se om jag såg någonting som jag kände igen, men dessvärre ser ju verkligen allt lika dant ut. Och läsa mig fram kan man ju inte heller göra. Så jag fick panik gick till närmaste kiosk och köpte  mig några bästisar som jag kunde vara med, hittade lugnet och tänkte att jag kunde fråga om vägen till Mesa, ett köpcenter som ligger nära hotellet. Tyvärr fattade ingen vad jag menade så paniken hoppade upp igen. Efter ett tags sökande så bestämde jag mig för att gå tillbaka till mamma, men då kom jag inte ihåg vilken våning vi var på sist jag lämnade hon. så jag fortsatte att gå, tillslut tycks jag känna igen en liten äckel gränd  som jag tycks minnas att vi gått igenom tidigare under dagen, går igenom där och vipps så står jag framför Mesa, snacka om lycka !!! haha var väl nöd lokalsinnet sop ploppa fram. Hahah

Så nu sitter jag här på hotellrummet och vilar fötterna, tror att jag ska sova några timmar innan vi drar ut för att käka. Men ni i Sverige hoppas ni får det kul ute ikväll, hihi puss. Eller visst är det fredag ?


Ett kvälls besök

Alltså ibland kan jag bli så förbannad på blogg.se haha för då när man nästan är klart allt går 10 gånger segare än hemma isverige så ska ju allting bli fuckat och försvinna så nu är det ju bara att börja om.

Så ikväll har jag varit på ett ställe där alla butiker i världen finns, jag lovar nästan det för det fanns så sjukt många olika butiker. Egentligen så var det meningen att vi skulle söka upp KFC som vi hade sett ligga där någonstanns i röran, så vi började att söka och söka och söka, efter tre timmar hade magen skrikigt allt för högt och vi gav upp vårat letande så det slutade på ett ställe som ette Fridays, som skulle vara i samma stuk som KFC. OCh jävlar vad gott det var, käkade en pasta med räkor och kyckling och det är nog den godaste pastan jag käkat ska jag säga er. Haha Yummi vill typ dit igen fast jag nyss var där och åt.

Hursom helst så har jag hittat mig två par skor och ett par adidas byxor. För ett mycket bra pris dessutom. Toppen känner mig hel nöjd, ska fösöka gulla med mamma så jag får en väska i morgon. Vi får väl se hur det går med det.

På tal om ingenting såg jag 5 olika starbucks ikväll på det där området vi var på, haha inte illa.  Men tänkte slänga upp lite bilder från ikväll.


Några köpcentrum


Lite starbucks


mina skor <3


Adidas brallorna

Bilder 2


Här är ett köpcentrum som vi var i


Här står jag utanför ett annat köpcentrum



En spacad toa som jag var in på, haha var tvungen att ta kort ;)
Sittringen hade värme ;)


Så här ser det ut på marknaderna.


Ett par örhängen som jag tycker var häfftiga ;)


Ja och så här ser det ut där man handlar smycken
Så det finns ju en del att välja på. haha

myrstack

Hej sverige !

Idag har jag gjort mitt första apu arbete. Haha, det gick ut på att gå om kring i stora köpcentrum och marknaderna för att kika på smycken, har faktiskt hittat en massa snygga idag, och då han vi bara gå igenom 2 av 5 köpcentrum här där vi bor. Sen så ska vi hinna förbi något annat ställe.

Tänkde dessutom köpa två väskor idag skit snygga var dom 2 stycken för 500, haha det var ju ingenting. Men hade inga pengar på mig då så får väl ta mamma i handen och visa dom, om jag nu hittar åt det där stället igen, jag har gått vilse ett antal gånger idag. För när jag blev less så sprang jag iväg för att titta på roligare saker som till talar mig, bland annat kläder, skor och väskor. Haha Men lyckligtvis så har jag alltid hittat tillbaka till mamma, det msåte väl vara moderinstingt eller nåt liknande ? hahah för det är SJUKT mkt folk på gatorna haha det är som om man vore i en myrstack.

Ska snart gå runt hörnet och beställa någonting gott från Starbucks, sen vid 7 om 1 timma alltså ska vi gå till KFC, bara för att jag har varit sugen på deras mat sen förr förra året kanske ? hahah så måste väl passa på.

Någonting jag inte förstår är hur kineser kan äta med pinnar, seriöst de äter nudlar med pinnar. Haha aja här det pinnar som gäller elller sked, finns inte gaffel och kniv, lite orättvist tycker jag, ser ju ut som ett tap när jag ska försöka äta med de där jävla pinnarna, allt hinner att ramla tillbaka på talldriken innan jag fått in de i mun. Haha satt idag när vi åt lunch och granskade hur en kines arbetade med pinnarna försökte desperat att försöka med samma teknik som hon, men det gick då verkligen inte, haha kunde inte ens sära på pinnarna nå, så jag håller mig till min egna. haha


stiil

Måste bara säga att Kineser eller jaja Koreaner har jävligt cool stil hahah dom är som små söta allihopa. Ska försöka få någon på bild så ska ni se. haha puss

God morogn Sverige !

haha här är klockan typ cp lite kanske 5 -6 på morgon, och jag är mega pigg hahah har nog inte ställt om mig ricktigt än, men det gör inget för klockan 7-8 ska vi fara ut till marknaden och köpcentrumerna. Och då ska jag passa på att handla lite.

Tror att vi kommer att ta en kaffe på starbucks idag, wiie hoooe  senså ska vi käka på KFC. snacka om underbart. haha men måste göra mig klar så vi inte missar frukosten det vore ju inte så bra.

HA det bra ni där hemma. Puss !!

Typiskt !

Nu när jag entligen fått tag på Internet så ska ingen av mina vänner vara online, det beror väl kanske på att det skilljer nio timmar mella oss. ååh typiskt säger jag bara. Vill ju prata med er! Plus att min mobil inte har någon täckning här. Typiskt typiskt typiskt.

Vad blir det i morogn då ?
Jag och mamma ska stiga upp 6 för att hinna käka frukost som de serverar 7. Sen blir der raka vägen ut på marknaden och alla STORA köpcentrum. mohaha jag längtar. Ska verkligen ta kort på allt och inget, så ni får en uppfattning om hur det ser ut. Men marknaden ser ut som en typisk sån här bild man har sett. Det är flera skyltar som lyser en trång smal väg fullproppad med affärer och stånd. Och allt står på kina tecken. Haha ganska mysigt faktiskt.

Näe men tror jag ska sova nu så jag kommer upp i morgon, mamma har redan somna och snarkar förfullt, eller okej där ljög jag hon snarkar inte hon andas högt. haha men det är endå jobbigt.

På tal om ingenting så är jag typ bäst i engelska här, hahaha ingen kan engelska så jag får chansen att glänsa, haha jag gillare ! Jag menar det är inte ofta sånt händer. Skriver en massa onödigt nu men det är bara därför jag inte haft chansen att ta kontagt med någon från Sverige. Hahah så ni får stå ut med sånna här inlägg när ni inte är inne samtidigt som mig.

Men seriöst måste gå och lägga mig nu. Känner mig sliten efter den långa resan. PUSSSSS

Bilder

Bilder från korea, och flygresan (klicka för större)


Här är några av de gratis drinkar man fick. (all alkohol var gratis ;) )


En less Jessica på Bangkoks flygplats
(blev lite stoppad tror jag ? haha)


Koreas flygplats


Thai airlines. Vårat flygplan
Det var en aning stort. Tur att jag och mamma fick tre stolar
att dela på. Fast jag tog två och mamma en. haha


Orkar inte lägga upp några mer bilder nu det tar så lång tid. Slänger säkert upp några mer i morogn.
Puss på er gooungar ;P saknar er!

Korea

HEJ SVERIGE !!
Saknar er redan haha. Resan hit har gått jätte bra, trodde bara att det hade gått en dag när jag kom fram till Korea men i själv verket så hade det gått två, skumt ! haha tur att jag inte kände av det. Sov största delen av den långa flyg resan, sen så såg jag på någon jätte dålig film. Har räknat ut att hela resan med alla mellan landningar har gått på 28 timmar, galet och var då inte ens framme vid hotellet det tog ytterligare 2 timmar så 30 timmar.De ni !

Här i korea är det ganska kallt, kan tippa att det kan ligga mellan 5 -15 plus. Hmm, flyg platsen var då det renaste jag sett, helt sjukt så rent det var, det fanns inte ens ett fast klistrat tuggummi på marken. Inte ens en fimp. Det var en gubbe som tog alla fimpar direkt de rök, siiickooo ! haha

Kom nyss in till hotellet från en liten runda, har träffat tre koreaner som vill bjuda mig på öl i morogn, tror jag lägger dissen till dom. Men sjukt snygga saker finns det då, och då har inte ens alla köpcentrum öppnat. Ska gå igenom dom i morgon. Blir typ extas av alla saker jag vill ha. Ska gulla med mamma i morogn.

Ser att klockan är 13.00 hmma i Sverige, här är hon då 21.00 på kvällen. Lite skillnad kanske. Kommer faktiskt att kunna uppdatera bloggen rätt ofta här i korea eftersom hotellet har trådlöst internet.

HÄR ÄR JAG :D

Här kan ni se vart jag ska vettja och vart och när jag befinner mig i de olika länderna :D puss
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=212868&section=undefined

Godmorgon

Gick och la mig vet tre i går och steg upp sex idag, men det känns verkligen inte tacka gud för det. Har varit så orolig att jag skulle försova mig så vaknade flera gånger inatt av rädslan att titta på kl och se att hon snart är 9. Så istället för att sova så gick jag upp för att ta en lite längre dusch, sköt behövde det. Kommer inte kunna duscha fören i morgon kväll, usch för att sitta i ett äckligt plan i hundra år. Men har nu ladda upp med mina FEM böcker hahah plus att jag ska köpa tidningar ;) Jag borde väl klara mig ?

Nu håller jag på att vänta på att mitt hår ska torka lite lätt så jag kan föna det snabbare, mitt hår är en jävel på att ta tid på morgon. Medans jag väntar på det vandrar jag mellan toan och resväskan, toan och resväskan, och ibland snippar jag förbi garderoben.

Kvar att packa:
Hår borste
Plattång
Smink
Tandborste
Sköna skor
Mobil
Mobil laddare
Mp3 (2 låtar kanske fungerar )

Tror det var allt som var kvar faktiskt, om det är något jag glömt lär jag märka det !. Men shit äre verkligen bara så där lite kvar ? måste ha glömt något, får lov att springa runt här för att se in jag ser vad jag glömt. Nej tiden går men jag består ? hahah HEJDÅÅÅÅ


Resfeber

Jag vet jag skriver mkt om min asienresa just nu men det är det enda jag har i huvudet just nu, borde gå och lägga mig men kan inte, är alldels för uppjagad. Vad ska jag göra. Har typ suttid här vid datorn alldesles förlänge, borde egentligen se så jag fått med mig allt, men jag kan inte. Det går bara inte. Har sån resfeber just nu alltså. Haha

Men det viktigaste är ju egentligen pass,biljett och pengar, tyvärr har jag inga pengar så det viktigaste för mig är pass och biljett. Allt annat går ju faktiskt att köpa ! NÄE nu ska jag slänga min resfeber i väggen och ta tag i min sista packning vi hörs sen Puss

In God we trust !

Mr.Ks dröm är att äga en 100 dollarssedel så han fick känna på min. Haha söt Mr.K kommer ju att saknar dig när jag är borta. Och alla er andra, ni vet vilka ni är ;D

image136

handbagage bekymmer

Vad fan ska jag ha i mitt handbagage ? haha
Jag är nog sämst på det här.

Det slog mig just

.. Att jag far om si sådär 12 timmar, HJÄLP nu får jag panik! har jag packat allt än ? jo det har jag, har kollat igenom resväskan miljontals gånger nu. Så allt måste vara med, har nu bara alla hygien grejer kvar men om jag ställer till dom nu ikväll och lägger dom iväskan efter jag använt dom borde ja ginte glömma något eller ?. Håller nu på att packa handbagaget, vet inte alls vad jag ska ha med mig i den väskan, har iallfall packat ner typ 5 böcker och min kamera än så länge, ja och självklart passet. Plus att jag fick 250 dollar av pappa idag, som var i-nödfalls-pengar-rör-inte-annars. Haha vi får se hur det går med det ;)

Är grymt taggad, men känner endå lite ångest, fast jag vet inte varför jag känner en ångest, längtar ju som fan egentligen men jag känner en vissoro, jag tror de är det de kallar resfeber. HJÄLP jag lider av resfeber. Hahah aja nu ska jag inte skriva något mer för det kommer nog bara bli en gröt av det hela, vilket det redan har blivit. Men nu måste jag fortsätta att packa mitt handbagage. PUSS

Barcelona

Nu så har våran klass boka resan till Barcelona, fan va ball alltså. Är grymt taggad på att fara utomlands med klassen. Sjukt med party, nästan så jag kommer att tycka synd om Biggan(våran lärare). Men hon vet nog vad hon har gett sig in på.

Men det roliga är att halva klassen kommer att åka med två olika plan tillbaka till Sverige. Och jag är i den halvan som kommer mellan landa i madrid med 6 andra tjejer. Fan va nice ingen lärare eller några jobbiga personer, bara mina favorit tjejer. Synd bara att bröderna J måste åka med andra gruppen. Men iallafall kommer vi att vara i madrid lärar fri, sen kommer vi att komma senare till sthlm så vi måste stanna där en natt, haha lite soft kanske ? oooja. Så jävla kul vi kommer att ha ! Aaaaah

Kommer nu att fara bort i en månad sen så är jag hemma en månad, sen far jag med klassen igen, jag tror det finns en gud endå.Och jag älskar han.

Dagens citat

image135

Carrie
  • I like my money right where I can see it: hanging in my closet.
  • I'm not home, but my shoes are. Leave them a message.       

nagelvård

Idag har jag packat upp resväskan typ 3 gånger för att se vad som är onödigt att ta med sig, och inte. Men hur mycket jag än tar bort så känns det som den väger mer för varje gång jag lyfter den, seriöst det är något fel på den. Haha, ska snart göra ett nytt försök, men tror inte det finns så mycket kvar som jag kan ta bort. Borde egentligen bara fara med en bikini i resväskan och köpa resten ? det vore ju något men tror inte jag skulle våga det.

Få se vad har mer hänt idag, jo just ja. Mamma har  pysslat på med mina naglar, det tog typ 2 timmar och det var väldigt drygt, ser ändå ut som man bara har måla naglarna. Men hon envisade sig om att jag skulle skrapa(?) naglarna ta bort nagelbanden, you name it ! aja mina naglar är iaf nu kanll rosa, haha I like it ! ni kan ju faktiskt få se hur det blev. Jag vet det är lite utan för och så men det han torka fast innan vi han ta bort nagelacket. Typiskt ! haha

image134

Söndag !

Här har ni lite bilder från igår, en riktigt mysig kväll var det iallafall. Här är förfesten hos E och sedan  drog vi på Olles.Kommer att sakna er när jag är borta, puss på er !
 



party natten

hej komm nyss hem ! orkar verkligen inte skriva, eller kan kanske inte skriva rättare sagt men kommer med en uppgradering direkt jag vaknar jag lovar, puss !

Party lördag

Nu har jag hunnit att jobba klart plus att jag har hunnit att sova en timma, och duscha så snart är jag redo för en riktig partylördag !. Tyvärr så började inte min lördag som tänkt, det var ju meningen att jag skulle ha go dricka, men vad tror ni händer, jo Mr.K är aldeles för seg på att handla så systemet hinner att stänga Tyipiskt, men som tur är har jag snälla vänner som har goheter att bjuda på, åå vad jag älskar er ;) haha .Fast är endå en aning irriterad på Mr.K nu för att jag hade verkligen tänkt lyxa till det ikväll eftersom det är den sista festen med mina vänner på väldigt länge. Men men är man född seg så är man inte hans fel :P

Näe men ska nog ta och börja göra mig i ordning så jag kan fara till E någon gång. Puss görs sen !

morning

Det är alldeles för tidigt för mig att vara uppe nu på en lördag, det känns verkligen från tååårna, haha ögon locken känns som sement och huvudet känns som om jag lämnat det på saturnus. Men måste man jobba så måste man, blir nog piggare när jag kommer dit, det var faktiskt väldigt längesen jag jobbade på hotellet nu, Har haft det full bokat varje helg tills nu. Men sanningen är att jag faktiskt har saknat jobbet, haha det är sant !.


image123På tal om verkligen ingenting så har jag ju faktiskt glömt att berätta att jag har nu boka in mig hos en frisör som ska göra min balfrisyr, ska gå in till henne och snacka sen, vad kul. Älskar när folk gör frisyrer på mig. Det där ser jag verkligen fram emot. Men jag vet inte hur jag vill ha det eftersom jag vet ännu inte hur min klänning kommer att de ut, vill ju som att de ska passa in med den om ni förstår. sen så vill jag veta om jag hunnit att tatuera mig osv osv, det finns så himla mycket att tänka på just med det här kring balen, allt ska vara perfekt typ. Haha

Men när nu har jag inte tid att sitta här ska slänga i mig någonting att äta och dra på mig några kläder så jag kommer i tid till jobbet, vi hörs när jag kommer hem sen. Puss














Min lugna mys kväll

Ja som jag skrev tidigare så skulle bara jag och Mr.K se på film och allmänt mysa och bara vara med varandra. Men vid 11 snåret då jag just kommit ut i duschen, och blåser håret i högsta hugg, hör jag att min mobil ringer, hinner tyvär inte svara men ringer genast upp P. Hon säger att hon ska komma och hämta mig nu och att jag ska vara klar på tre min typ. Jag får panik, skiter i att blåsa håret klart, drar på mig Mr.Ks mjukis dress och en mössa för att dölja mitt ruffs. P hade lånat någons bil, men en super motor, man kände riktigt hur man dundrade fram, efter några vänder runt stan blir vi less och bestämmer oss för att köra till piteå, why not ? det är ju bara en timma i mellan, så till piteå far vi. haha,Där  hälsade vi på en privat fest hos någon som P känner sen så tog vi  ett stopp på max för att sedan fara hem, så nu sitter jag här hemma igen och väntar på att mr.K ska komma hem så vi kan mysa och sova. Börjar ju endå jobba om några timmar, så sängen är inte långt bort. Men men vad jag ville säga med det här, är att jag älskar att göra spontana grejer. Och S din palt varför svarar du inte när vi är i din stad `? haha ;)

Näe men nu ska jag lägga mig, så jag inte försover mig till jobbet, det hade ju inte varit det bästa. Vi hörs.
Puss på er nattugglor ! ;)

one of a kind

Känns det som det börjar gå lite hett till här va ?, Sorry killar här har ni männens man. Min dröm. Och min blivande man ? aiiight haha. Puss mrK

image119



Chris brown - with you



Så himla bra låt , denna låt håller jag på att nöta sönder genom mina högtalare, Btw har nya högtalare till datorn så vi har mega bra ljud just nu I love it - music

fredag den 22

Idag har det inte hänt mycket som är värt att nämna ska jag säga dig. Förutom att jag höll på att ramla mitt på torget, så otroligt pinsamt. Haha plus att jag gick själv. Men som tur va så fann jag balansen ganska snabbt så jag han aldrig att dunsa ner på marken. Men vem bryr sig om hundra år ? jag menar, ramla gör vi alla när det är halkigt. inte sant ? åååh vad jag vill att snön ska bort nu. Har blivit så otroligt blek senaste tiden, tror nästan att jag aldrig varit så här ljus, men det ska det bli ändringar på. Det kan ni skriva upp !

Ikväll blir det mys med Mr.K måste ju passa på att vara med han så mycket som möjligt nu innan jag far, kommer ju att sakna den där karl. Så ska försöka spendera så mycket tid jag bara kan med han nu. Men imorgon tar jag ett uppehåll, haha ska jobba från 9 - 4 på hotellet, sen efter det blir det raka vägen till duschen för att sedan ta mig till E för att festa, kommer nog att bli skoj, sista festen på länge med mina vänner. Åååh vad jag kommer att sakna er.
Men när jag kommer hem kommer vi att braka loss tycker jag. Aiiight ?

Tror vi ska se rush hour 3 ikväll, Mr. K fick den på posten igår, och jag som älskar dom där filmerna, haha finns det någon bättre film seriöst ? nej jag tror faktiskt inte det, inte om jag får tycka till :P haha

men vi hörs sen ikväll puss

Godmorgon godmorgon

Nu är klockan 8.40 och jag är verkligen as trött haha känns att det blev en sen kväll igår. Ska snart väcka Mr. K så inte han kommer försent till jobbet, han är bra på att försova sig den där karl. Men då är det ju tur att han har mig, dock så har jag försovit mig de senaste dagarna. Men det är derför jag inte orkar jobba, har ju endå lov  just nu. Fast behöver man pengar så behöver man pengar. Jag menar kommer ju inte komma hem med tomma resväskor direkt. Haha

Tog en spruta igår för resan, det gjorde ont, haha kände mig jätte mesig, men det gjorde verkligen ont ! aj säger jag bara, men nu har det gått över och så och jag känner ingenting. Men nu vet jag att jag är skyddad mot hepatit A tror jag det var, och det är ju bra, sen så ska jag ta en till sån spruta om ett år så är jag fri från det väldigt länge sa doktorn. Min doktor var snäll, det var typ första gången jag var där men, vi har någon privat läkare i stan, och jag känner igen henne som fan men kan inte riktigt sätta fingret på vart det är jag känner igen hon från. Men anyway hon var riktigt snäll haha, och det är ju huvudsaken.

Näe nu känner jag att detta inlägg blir ett sånt här: "Hej -jag-är trött-det-jag-skriver-blir-bara-en-massa-trams." Så istället för att sitta här ska jag nog ta och göra mig i ordning, det är bäst så. Puss

do you have the time ?

oj så tiden går när man har roligt, har de senaste timmarna nött singstar på ps3 med Mr.K. Lånade Es spel ikväll för att under hålla oss eftersom vi inte har det ännu, men det lär det bli ändringar på. Synd bara att alla låtar man kan köpa till var så dåliga, vi får vänta ett tag med att köpa singstar tills det kommit ut bättre låtar på marknaden. Fast vi har ju faktiskt inte kollat upp vad det finns för låtar i USA än. Vi får göra det snart.

Men det jag tänkte säga är, att jag har suttit och sjungt så mkt att jag inte märkt att klockan hunnit bli kvart över 2 helt galet, måste verkligen hoppa is säng nu och det tycker jag Mr.K ska också göra, men dock har han fastna i något spel han laddat hem, ovanligt ? nej men jag är van haha. Borde väl vara det efter tre år med han. haha

Imorgon är det fredag och jag har inga planer, det är faktiskt skönt att inte ha några planer, men fundera på att tillbringa de sista dagarna innan jag far att vara med Mr. K hela tiden kommer ju endå vara borta från han i en månad och så länge har vi aldrig varit från varandra, som högst är det två veckor. Och det har känts jobbigt hur ska det gå med en månad ? aah vi lär väl märka. Men jag längtar endå så grymt mycket till utlandet nu det är ju endå bara 4 dagar kvar tills jag far, känns som jag nyss sa att det var en månad kvar. haha tiden går verkligen fort nu på senare dagar. Men jag ska försöka blogga så mkt som möjligt när jag är utomlands. Och lägga upp bilder, min inte säkert jag har tillgång till dator och internet där jag just då befinner mig. Men jag håller tummen för det, vill ju dela med mig av min resa =)

Men hörru sötis, ska ta och sova. DU MED. puss

kvällens 3 önskningar

image116

Denna klänning från miu miu, oerhört söt

image117

Denna bikini från beach banny. Galet så fin.

image118

Svart enkel, söt kjol från asos.com. Passar till det mesta.

Näe nu drar jag

image113

Näe nu drar jag till macken för att köpa gott. Puss hej

Älskling

image115

Här är min baby igen. Som ni ser är vänster ögat lite cp, det beror på att hon blev på körd som lite. Så nu är hon blind på de ögat, stackars liten, men kärleken till denna lilla katt blev bara större då. För det är här min och Mr.Ks cp katt. även kallad cp chikke, menar inge illa med ordet cp bara så ni vet, det blev bara ett namn efter hon blev på körd, för att hon blev som handikappad då. Men nu jagar hon möss som vilken katt som helst. wiie puss katten ;D

Bokat

image114
Idag svängde jag och Mr. K förbi Kickis nagelmakeri för att boka en tid åt mina vidervärdiga naglar. Det var tur att jag for dit idag, och inte en dag senare. För det var väldig fullbokat innan balen. Hur som helst fick en tid den 30/5 kvart över 10 om jag inte minns rätt. Känns iallfall bra att gjort bort det innan jag far utomlands, för annars skulle det nog vara ganska försent. Längtar verkligen tills jag ska få sånna där fina naglar. Men det är ju ett tag kvar. Haha

KLÄNNING

Denna lilla underbart söta klänningen ska jag ha på studenten. Ska be dom sy upp den i utlandet, annars blir det att jag beställer den. För den här ska jag bara ha. That's it. Ååååh i'm in loooove !  Ser ni inte så fruktansvärt söt den är. GE mig den nuuuuuuu !! love love love love !

image112

Packning

image110

Okej i min stora resväska har jag packat min lilla rosa. Och runt om den ligger alla mina underkläder. Man måste ju ha många med sig när man ska vara borta i en månad, kanske inte har någon stanns att tvätta eller så, alltid bäst att vara på säkra sidan. Hahahah. Jag vet jag är överdriven. Men ska okså lyckas att pula ner ett X antal skor. Men inte allt för många eftersom jag ska handla skor i mängder.



image111

I min lilla rosa resväska har jag packat alla de kläder jag tänkt ta med mig. Och det var inte lite ska jag säga dig. Haha. Stod vid garderoben och slängde uta alla klänningar kjolar och shorts etc tills det blev världens hög. Fick nästan shock när jag tittade ner på golvet och såg hur mkt jag tänkt ta med mig. Lovar dig det var verkligen alla mina sommar kläder. Tog högen i två vänder och slängde på golvet vid resväskan. Började vika plagg för plagg och tillslut rymdes allt. Helt sjukt vad en sån där liten resväska rymmer alltså. Dessutom tog jag med mig 5 bikinis om det inte var 6 hahah vill ju ha lite omväxling. Åter till kläderna, vet att jag inte kommer att använda alla de där kläderna jag packat ned, men det är ju sånna här " den här kan jag ha någon dag" eller " den här är bra att ha med" fast jag inte använt dem på hundra år här hemma. Men men är man onödig så är man. Måste väga resväskan och kolla hur mycket den väger, för det kan inte vara lite. Haha har hört att man bara får ha 20 kilo med sig. Och vette fan hur jag ska lyckas med det. Det kommer verkligen aldrig att gå. Hahah


Nu när jag sitte roch skriver det här börjar jag få lite ångest, hur ska jag klara av att leva så tätt in på mamma och pappa. Kommer nog bli lite små bråk men det är det värt. Men det värsta av allt är att jag kommer att vara borta från mina vänner och min pojkvän i evigheter. Jag kommer att bli som en liten enstöring, eller något liknande. Men jag längtar endå ihjäl mig. Har fan resfeber. hahaha

Näe ska nu gå och granska min pakning och kolla om det är något jag kan ta bort, eller byta ut till något mer vettigt.
men vi hörs puss !

tråkigt innehåll

Hejsan!

Kom nyss hem från P har sett när mörktet faller så himla bra och berörande film, och att det finns de som lever så som de gör, det är ju hemskt. Tycker verkligen att ni ska se den !

Vad har jag mer gjort idag då, har jobbat hos mamma idag i några timmar. Och i morogn ska jag ta en spruta mot hepatit så jag är emun mot det när jag är i utlandet, det känns ju säkert.

Just ja var hundvakt idag åt en person som råkade skära sig med rakhyveln på ett intimt ställe, hahha så klantig. men det är bara du som lyckas med sånt. Haha

paparatsi

Så äntligen har jag köpt min kära rosa kamera. Orkade inte beställa den ifall att jag inte skulle hinna få den innan Resan. Men det blev inte många kronor dyrare att köpa den i butiken. plus att man fick med en väska. Jag är rå nöjd ! Så nu kommer jag att lägga upp bilder från utlandet, och allt som jag känner mig sugen att fota. Men måste först lära mig hur jag ska ha alla inställningar och så.

image102

Där har ni men vackra päla ;D, haha men nu ska jag dra till E för att gå på en prommis. Det behövs kan jag säga dig, allt förlänge sen jag rörde på mig. Men du vi hörs puss

Happyface

image109

haha bara för jag känner mig så lycklig idag. Puss

God Morgon alla morgon älskare ;)

Idag var det så här trevligt att vakna, solen lös fåglarna kvittrade och jag på gott morogn humör. Haha okej där ljög jag om du tar bort det där med fåglarna så blev allt bra. Men tyckte som att det lät så bra när jag skrev in det där med att fåglarna kvittrade. hahah Visst jag vet jag spårar är way 2 tierd för den här tiden.

Happ vad händer idag då. Ska jobba på mammas affär, måste tjäna in lite pengar innan resan och så. Ska dock sluta tidigare för måste på bibblan och låna böcker till mamma. Sen efter det kommer jag förmodligen fara upp till on off med Mr.K för att kolla om min kamera finns där. Annars blir det raka vägen hem för att beställa den. Ikväll blir det nog E som lockar. Haha vill umågs mkt med mina vänner innan jag far utomlands och blir enstörig ;O

Men denna dag kommer nog att sluta som en bra dag. Haha iallfall vad jag hoppas på. Den kommer att sluta som bäst om min kamera finns. Men nu måste jag göra mig i ordning. Puss

Btw har sovit som en stjärna i natt, renbäddade i går ;) aaah i love it ! HEEEEEEEEEJ

God natt

Tror faktiskt jag ska ta och lägga mig snart, fast det kommer nog inte gå så bra, råka somna vid 8 och steg upp igen vid 11. Haha starkt jobbat Jessica. men man måste väl försöka att sova iallfall, efter ett tag brukar man kunna somna. Jag är inte dirket en person som har svårt att somna, haha men det kanske ni vet om, jag är sovarn. hahah

Imorgon ska jag jobba så jag får lite fickpengar till resan av pappa så K du behöver inte vara ensam, sen så ska jag förbi onoff för att kolla om dom har min kamera där. Annars måste jag beställa den. Blir lite tight om tid. Men den ska nog hinna komma.

Hittade en jätte fin balklänning idag. Fast den var kort, jag vill ha en lång, men det var hyyybeeer söööt, snygg !! funderar på att göra en liknande, och sattsa på skorna, Men vi får se vad jag kommer hem med efter utlandet. Haha Ska nog också tatuera mig när jag är utomlands, Min kusin vet en bra tatuerings studio där så jag slipper vara rädd och så. Måste nu skynda mig att hitta någon som kan översätta min text. Haha

Men god natt folk, hörs sen. Puss

tre år

18 februari 2008




image108

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Jessicas och Mr.Ks dag hurra hurra hurra.

Japp ni ser idag är det Jag och Mr.Ks dag, treårs dag till och med, jävlar vad tiden har går fort när man har roligt. Känns som det nyss var två år, men icket ett helt till år har hunnit att gå. Men jag älskar det. Finns ingen annan jag vill dela mitt liv med just nu. Baby jag älskar dig mest i världen, och vill att det ska fortsätta vara vi ett bra tag till. För mig slipper du inte om jag får bestämma ;) haha



image107Men vad har hänt under de här tre åren då ?
Jo det kan jag berätta.


  • Jag har blivit tre år äldre
  • Vi har blivit sambos
  • Vi har skaffat barn (katten)
  • Vi har varit utomlands
  • Vi har aldrig varit  ifrån varandra i mer än 2 veckor
  • Aja nu blev jag less orkar inte skriva mer om detta. haha men nu fick ni en insikt av vårat liv ;)

Idag ska det bara vara jag och Mr.K. Jag har lagat mat åt oss som vi ganska nyss åt upp. Och dom som känner mig väl, vet att jag inte är någon kock, men skulle försöka att vara söt, så jag lagate mat åt oss. Som faktiskt blev väldigt gooood. Är Stol, det smakade så gott så man nästan skulle tro att det var Mr.K som gjort maten men icket. Mr.K i sin tur, var söt att hoppa över sin basket träning för att göra en helkväll med mig. Små saker betyder mkt faktiskt.Men nu ska jag sluta data nörda och vara med min älkling i stället :D

Mr.K  JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT. Tack för de bästa tre åren ever. Hoppas det blir mer. puss påre min prins;)

och puss på dig som läser det här. haha känner mig väldigt kärleksfull idag ;D


God Morgon

Steg just precis upp. Blev kanske lite mkt i går med eller endå inte det blev precis alldeles lagomt mkt. Och sånt älskar jag hihi! Idag mår jag till och med prima skinka. Sitter här och funderar på om jag ska gå ut och gå eller något sånt, solen bara skiner och det ser ut att vara jätte skönt ut. Men vi får se. Har inte hunnit att känna efter än. Steg ju som sagt upp nyss. Haha

Idag blir det nog lite städning och allmänt chill. Kommer säkert att svänga förbi någon kompis senare mot kvällen.
Näe nu ska jag ta något i magen. Puss

pink

image106
Har ju förut sagt att jag den senaste tiden blivit svag för färgen rosa. Allt ska vara rosa. Och jag har hela tiden tänkt att köpa en rosa resväska när jag är utomlands. Men nu när jag kommer hem så frågar min pappa om jag sett resväskan de köpt åt mig, självklart så svarar jag nej och blir helt till mig när han säger att den är rosa. Så nu kommer jag ha den finaste resväskan på hela flygplatsen. Tack pappa ! me love you ! haha











men nu måste jag packa för sedan dra vidare till P för att där se lite på melodifestivalen och chill dricka. Sen bär festen till E och hennes place. Kommer nog att bli en riktigt mysig kväll ikväll tror jag iallfall, ska då iallfall inte bli lika mkt som igår. hahah

Puss

lazy ass mother fucker

haha nu är det väl dax att stiga upp från sängen. Men sängen har varit så grymt skön idag, vill typ bara liggar här hela dagen, men man kan ju inte ligga i en säng hela dagen. Så nu ska jag försöka att få mig upp så jag kan fara till J så hon kan ta ut mig på en promenad. Men jag ska nog ligga kvar i sängen några minuter till. haha lazy ass mother fucker är vad jag är idag.

dagen efter kvällen före

Idag mår man väl som man förtjänar. Skulle egentligen inte bli mycket för min del. Men det blev visst ändrade planer. haha ligger nu och bara tar det lungt ska snart köra till J för att ta en promenad, som är väl behövligt. Har verkligen ingen ork att skriva just nu men jag hör av mig. Puss

Fredag

Det är fredag idag, och det känns verkligen, det ända jag vill just nu är soova, det har varit en slitsam vecka denna vecka. Men som tur är så vet jag att det kommer en belöning i början av nästa vecka eller blir det näst nästa ? aja iallfall v.9 kommer belöningen.

Men nu börjar mitt lov som tur är. Nog för jag kommer att vara ensam om att ha lov, men jag tycker det kommer att kännas skönt. Kommer att hinna så mycket mer nu när jag är ensam. Ska hinna packa, städa, ut och gå och för modligen ha en hund samtidigt som jag ska hinna detta. Plus att jag ska fara in tillstan för att låna böcker åt mamma. Sen så är det säkert en massa mer som kommer att dyka upp under veckan.

Men nu ska jag fara till Js för att käka och sedan dra vidare till P strax före 8 ska jag fara igen för hon får finbesök och då bär det av till Js och D. Sen vet man aldrig vad som händer. Men vi ses puss :D

J-lo

image104

Haha tyckte bara den här bilden var för rolig. Man ska nog inte vara gravid och ha den där klänningen iallfall. Det såg lite fel ut.

God morgon

Igår var det alla ♥ans dag. Fick en ros och gelehjärtan av Mr.K plus att han pröjsa för maten. Vi hade parmiddag på Olles igår medans Saik spelade. 3-2 till dom iallfall =) Maten var hur som helst suverän och sällskapet var det bästa. En riktigt lyckad kväll. Tack för igår.image103













Steg upp ganska nyss. Ska snart börja göra mig klar och väcka Mr.K så han också får sig iväg. Idag är det fredag och det känns, är trött efter den fartfyllda veckan och vill helst av allt bara sova. Vi får se om jag orkar att parta med P ikväll. Denna fredag är också den sista apu veckan hos mamma i Sverige. Blir ledig nu i en vecka sen så far vi till Asien. Fan vad underbart med lov just innan jag ska fara. Hinner då packa i lugn och ro. Ska även vara hundvakt några dagar så jag blir iallfall inte ensam på mitt lilla lov. Haha Eftersom det är typ bara jag som har lov denna vecka sköt fram sportlovet några veckor så jag skulle få ha det jag med innan vi far. Eller egentligen var det min lärare som tyckte det. Haha så knäpp. Har ju fan semester i en månad. Men det är bara att tacka och ta emot när hon håller med en. 

Nä men nu seriöst så ska jag gå och göra mig klar och så. Vi hörs puss

MIN

image102

Denna kamera kommer att bli min innom kort. Iallfall före resan. wiie jag längtar =)

Flo rida feat T-pain - Low




fuck

En tanke slog mig nyss. och det gjorde ont ! haha aja hur som helst så kom jag just på att jag ogjort läxan som skulle vara inlämnad idag. Menom jag skyndar mig så kanske jag hinner innan 12 ? haha ne jag skiter i den och gör den imorogn ;D

Balklänning

image101Som jag sagt förut så ska jag till thailand för att sy upp min balklänning, men frågan är ju hur jag vill ha den. En stor prinsess klänning eller en tightare, eller en kort och sattsa på skor. Eller vill jag ha en balklänning med band, eller utand axelband ? finns så många varianter. Och jag vet verkligen inte vad jag vill ha. Men tror inte att jag ska ha en tubklänning iallfall för de har de flesta balklänningar, skulle vara kul att komma med nått alldeles speciellt.
HJÄÄÄLP ge mig förslag innan jag far iväg. Panik har bara 1 ½ vecka kvar. Känner verkligen paniken komma nu.

image100Sitter desperat på internet för att få in lite förslag men jag vet varken ut eller in, Visst har hittat några varianter, men jag vet inte. Det är som ingen som sagt klick. Ni vet " love at first sight" får kika vidare efter top model

image99

God Morgon

Magen har just blivit mättad. Och jag har precis blivit klar. Var ovanligt snabb idag på att göra mig klar. Och jag har inte ens stressa, älskar sånna här morgonar då man gör allt i vanlig ordning fast snäppet segare, men endå så blir man klar så oerhört mycket snabbare än när man stressar. Det här kommer att bli en bra dag.

Om en 20 min ska jag dra till E och sedan vidare till Paltland för att hälsa på min käraste vän S. Haha har faktiskt aldrig varit och hälsa på hon. Men som man brukar säga bättre sent en aldrig. Måste nog ringa J nu och kolla så han har vaknat. Men vi hörs sen puss

bilder



 


1. Jag och Mr.K i cyper
2. Jag åker iskana i svansele
3.Jag i cypern påväg mot egypten

 

1.Jag och J på ikea i Happaranda
3. S och Mr.K (fina damer på skolan)


image98

Klassen efter en tuff paint ball match

Fulhund

Haha satt bara och tänkte igen. Var och kolla på några hundraser då det slog mig att jag försökt förklara en hundras för A men han förstod nog verkligen inte vad jag menade så jag sökte på google.se med sökordet "ful hund" till slut hittade jag hunden jag menade.

Min förklaring om denna hund:
Den har ett fyrkantigt huvud
Är vit
Brukar finnas på tee's eller huv tröjor och har då ofta nithalsband
Och den är jätte ful

Klockren beskrivning så säg !

Så A här har du hunden jag menar
image89

PARADISET


Tänkte bara dela med er med min lycka ;D så här ser hotellet ut där vi ska bo i Filippinerna. Paradiset eller vad ? stiga ut från lägenheten direkt ut i vattnet, är inte det en dröm alla har ? det är iallafall en dröm som kommer att gå i uppfyllelse för mig !!! I'm so happy so so happy !!!! lalalallala !! fan vad jag längtar nu alltsåååååå !!!

image86

Hotellets "pool/hav"

image87


Hotellets "pool/hav"

image88

Lägenheten/hotellrummet man bor i

satt bara och tänkte

..A när skulle du fixa min blogg hade du tänkt ?;) börjar bli rätt less på det här orginella. Så A om du läser det här. Och det tror jag du gör. Så är det här en påminnelse iallfall puss påre A  ;)

12 feb

idag har jag varit på apun som vanligt. Det ända som var annorlunda var att det blev en lääängre lunch och en koortare dag. Skönt, Har varit så otroligt trött och sliten idag, så det enda jag har tänkt på är sägen. Min kompis A har dessutom klarat teorin idag. Grattis dude ! nu är det bara uppkörningen kvar. hihi

Om ett tag så ska jag fara till min kompis P för att mysa och färga hennes hår. Vi får väl se hur det går. Har aldrig velat att färga någons hår eftersom jag inte vill mislyckas. Men hon var för övertygande att det inte var så svårt, så idag blir första gången jag färgar hår. HAha hoppas att det blir bra iallfall, ivärsta fall får hon väl färga håret igen. Haha

men nu ska jag ta käk så jag kan fara någon gång . Puss

idag

Idag har vi varit på skolan istället för att vara på apun. Det var tänkt att vi skulle boka våran Barcelona resa som kommer att ske i slutet av april början av maj. Men det blev ändrade planer. Vi ska vänta på ett erbjudande från resia först så vi kan inte boka resan fören på onsdag.

Efter besöket på resia gick vi en snabbis på CK och där hittade jag mina efterlängtade mooonboots ! (happyface )
Har länge tänkt köpa ett par men de har som känts så jobbigt att beställa hem ett par osv. Men nu så hittade jag ett par Stadiom, och de kostade endast 299 kr. Världens fynd, det var ju endå 500 kr billigare. Wiiie. Så nu går jag om kring hos E. Känns som jag går på moln typ ;D.

Nu snart ska vi sjunga singstar på playstation tre hos E. Jag kommer att äga ut de alla, och med de alla menar jag. Jag, E, S och E. Haha och snart så ska jag fara och hämta Ronja så jag kan ta hand om henne ett tag ;) det kommer att bli mys ! E ska dessutom bjuda oss på middag idag, och den kommer att bestå av plättar. yummie !!



Men men nu ska jag inte vara så osocial med mina kära vänner min vi höörs sen puuss !!


mys

Har just sett bortspolad. Den var faktiskt ganska roligt. Haha tyvärr så somnade Mr.K och missade typ hela filmen, men det är inte mitt problem. haha.

På tal om ingenting. så har jag våran tv som data skärm just nu. Den är huge !!! haha ser och känna ganska roligt att skriva på den. Allt blir verkligen enormt. Om man är van med en mini skärm vill säga.

image85P ringde mig för ett tag sen och undra om jag ville vara hund vakt till little Ronja, och det är klart jag vill vara det. Så imorgon så ska jag och ronja busa i snön. Måste städa undan lite här hemma så hon inte äter upp allt. Plus att jag måste ta bort mattan ifall hon skulle få tanken att kissa eller bajsa. Men ska nog gå ut med hon ofta så jag slipper den olyckan.

Det där var då min kväll. Eller föresten så har jag gjort mat åt Mr.K - På menyn står det tonfisk sallad. Min tonfisk sallad är nog den godaste alltså. Så nu har han några matlådor fram över, blev ganska mycket sallad om man säger så. Var inte tänkt men jag är inte så bra på att beräkna eller nåt sånt ? haha

Men nu ska jag väcka Mr. K och kolla om han har lust att se Bee movie eller nåt likande. Ha det bra puss !!!

Resedagbok

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=212868&section=undefined.

Längtar så mycket till utlandet så bestämde mig för att göra en resdagbok. Dock är det någon vecka kvar tills jag far. Men det skadar ju inte att vara lite tidig i planeringen, eller hur. På den här sidan kan ni se vart jag ska resa.

Puss


snöbolls krig

Idag skulle jag och Mr. K ta bort alla ljus slingor som hängde runt vårat hus. Det tog tid det. Men för att göra det hela lite roligare så gick jag och och klädde på mig alla tänkbara vinterkläder man kan ha på sig. För att sedan attakera Mr.K med snöbollar. Så då blev det  snöbollskrig för hela slanten. Det var väldigt längesen jag var ute i snön för att leka. Men kul var det tills jag blev träffad i ansiktet. Men den som är med i leken får leken tåla inte sant ?

Puss på dig Mr.K

Btw. De ringde fårn ICEHOTEL idag och sa att de hittat mitt körkort.(underbart) De sa att de skulle skicka ned de till mig så fort som möjligt. Tack gud att de hittade de. Orkade verkligen inte köpa ett nytt. haha !

ändrade palner

Var ju tänkt att jag skulle fara den 4 mars till Hong kong. Men vi ska ändra det så jag far med mamma den 26 till korea istället. så blir borta i en månad. wiie I like it !


Så här ser min resplan ut än så länge.


26 februari - 5 mars: Korea
5 mars - 9 mars: Hong kong
9 mars - 22 mars: Filippinerna
22 mars - 27 mars: Thailand

kan typ inte längta mer, nästan så jag vill börja packa redan nu.
Men det kan jag inte. Då kommer jag inte ha några kläder kvar att använda

TIPS

Om du vill ha något att minnas. Besök Icehotel i Jukkasjärvi.
Ofattbart mysigt.

sleepy

nä fan. Nu har jag varit uppe på tok förlänge. steg endå upp vid 4 tiden undra om jag ska gå och göra sängen sällskap ? tror nästan det är grymt trött just nu. SOV SÖTT

ICE HOTEL

image79




image81

Detta är lite bilder från ishotellet i jukkasjärvi. Så underbart fint det var. En upplevelse man sent kommer att glömma. Ska lätt ha mitt bröllop där, det var obeskrivligt fint. Och rummen var inte dåliga dom heller ni kan se några förslag på hur rummen såg ut. Men det var inte varmast där inne kan jag lova. Riktigt kyliga minusgrader.

Sen så har vi varit på ABSOLUT ice bar. Var ju tvungen att köpa en drink därifrån bara för att det var där. Glasen var väldigt goda (is), sög typ sönder det. Dessvärre så ska jag självklart vara sämst och tappa bort mitt körkort. Men det är inget att gråta över, får väl ta och palla mig till polisen för att skaffa mig ett nytt, värre än så är det ju faktiskt inte. Men det kändes faktiskt lite surt. Ska vänta tills på måndag med att gå till polisstation ifall de på icehotel hittar det och kanske ringer mig. Man vet ju faktiskt aldrig.

Bussresan till norraste norrland var vääldigt lång, men som tur va så hade jag och mina klasskompisar varandra och lyckades få resan riktigt rolig ändå. Vissa intriger fanns väl där i mellan oss. Men det gör det väl alltid ;)

Tack för en minnes värd dag HP3TU ♥ 2 you

..Psst.. Lär väl lägga upp mer bilder när de kommit upp. mihihi puss

morning sunshine !

Så var jag uppe tidigare än tuppen. Känns som jag nyss gick och la mig, Mr.K väckte mig när han gick och la sig och det var vid 4 snåret. Men nu har jag hunnit att fika rijält mycke så jag inte hungrar ihjäl när jag är på bussen. Lunchen är ju endå inte fören 12.30 om jag innte minns fel.Men det känns faktiskt riktigt skönt att inte behöva stressa denna tid på morgon, att man får känna att man få ta den tid man behöver.

Försöker pigga upp mig själv med en kopp kaffe, som faktiskt är gott. Bara man har socker och mjölk så funferar det. Hahah är inte en kaffe människa direkt om det inte är med smak osv. Men nu ska jag nog fortsätta med att göra mig i ordning. Så jag inte missar bussen det hade varit illa. Haha

Puss

sussa

har just sett klart filmen, den var verkligen bra. Vet fortfarande inte vad den heter men den handlar om amrikansk fotboll osv.En jätte gullig film iallfall. Ska ta reda på namnet lite senare.

Men nu så måste jag sova så jag får mig upp imorogn. Kommer nog att vara rätt svårt men jag ska väl försöka att få mig upp. Ska upp om si sådär 4 timmar. Men det är tur att man får sova på bussen. Annars hade detta aldrig gått haha :D Men sov sött vi ses i morgon hp3tu.

Mr. K väck mig i kväll, puss ♥

mys

Har varit och handlat en massa mat nu. Mumma. Kylskåpet är proppfullt, så imorogn får jag käka frukost, wiie !
Har ätit middag med pappa, blev dyrköttet och bakpotatis mumma, och nu sitter jag med mamma min kusin och hennes pojkvänn och dricker vin och ser på en film, kommer dock inte ihåg vad den heter. Men den är bra iallfall. Ska byta om till myskläder nu och sedan fortsätta med mitt film tittande.

puss

min baby

image72

Här är min söta kisse misse.
Chiquita ♥

Jukkasjärvi

Imorogn blir det att stiga upp alldeles föörtidigt. Rättare sagt sjukt tidigt. Ska ställa klockan på 4 (!) för att vara säker på att jag är uppe 5. Ska ju med klassen till Jukkasjärvi (ishotellet). Vi kommer att lämna busstationen här hemma kl 6 och vara hemma kl 00.00. Satan så drygt, men det kommer väl att vara en upplevelse eller nått liknande. Nått man kanske kommer att uppskatta när man blir äldre. Men det som känns jobbigt med det hela är att vi ska lämna skell kl 6 oerhört jobbig tid. men men det ska väl gå för hoppningsvis.

fredag

Igår var jag som sagt på rättegång, det lät endå positivare än vad man kunnat tro. Och det var ju bra det ! nu får vi sitta och hoppas att beslutet blir det rätta. Men det är en vecka kvar. Håller tummarna för dig vännen det vet du.

Idag har det inte hänt något speciellt, har bara varit på apun, och det är som sagt ganska chill. Och det är bra det. Sen så har jag varit på en lägenhetsvisning idag, lägenheten var faktiskt ganska mysig, men lite litet. Men köket var super fint, ny renoverat osv.

Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. För att sedan fara till jysk, där han skulle handla något han sett. Sen så blir det att fara till Coop forum för att köpa lite mat, mums börjar bli lite tomt i kylskåpet.

Små saker kan göra mkt ;)

Nu är jag uppe så här äckligt tidigt.Steg upp kl 6 för att kunna / hinna fara hemifrån halv 8. Så jag är hod P strax före 8. Där ska jag hämta hunden och skjutsa den till B som ska ta hand om den idag medans vi är på ett annat ställe. (ni vet vart ). Men tillbak till att jag steg upp kl 6. Steg upp den tiden eftersom jag vet hur seg och slö jag är på morogonkvisten, men självklart så ska jag idag bara ta 45 min på mig.Sen så blev jag klar. drygt, måste nu sitta här och in vänta klockat, så den slår halv 8 iaf.

Men under min morgon, då har jag gjort ett fynd. Var på google och sökte gossip girl bilder, då jag fick syn på boken gossip girl. Kännde verkligen igen den och långt bak i huvudet sa det klick. Denna bok har jag !. Tyckts minnas att jag fått den i veckorevyn. Så jag började söka bland alla mina tidningar och böcker. Och mycket riktigt där fanns den. Det är ju underbart, ska ändå ha läst ut en bok under apu:n och den här blir perfekt. Kommer att sträckläsa den. OCh den andra boken jag lånat kan få ligge kvar där den ligger. Tror knapt jag öppnat den än. Men det där lilla gjorde min dag, eftersom jag har sett alla avsnitt som går och se, och det lär väl ta ett tag innan de släpper de nya avsnitten pga av strejken de har. Så då får jag underhålla mig med att läsa de avsnitt jag sett. Det brukar oftast vara annars när man läser en bok än att se de på tv.

Och min vagel iögat  har så inte försvunnit serfortfarande miffo ut. Har för sökt sminka över den så man inte ser de lika bra, för det ser verkligen värst ut när jag inte har något smink alls, ser typ ut som jag fått världens smäll på vänster ögat-

Men nu ska jag ta mig något att äta sedan borsta tänderna och sen fara jag även fast jag kommer att bli tidig, men om jag sitter här hemma finns det risk till att jag somnar, oh det skulle inte vara omtyckt för P.

xoxo

apu

Sitter just nu på min Apu plats, ( eller mamma och pappas affär). har just tagit en paus efter mitt effektiva jobbande. Är snurrig i huvudet efter alla jävla örhängen. Jag och K ska flytta alla örhäbgen från ett örhänges ställ till ett nyare och finare. Mega drygt, fast endå chill. Men det hade varit roligare ifall K varig här idag, men tyvärr så lider hon av migrän idag. Får hoppas att det har gått över och blivit bättre.

Själv lider jag av en vagel i ögat, seriöst hela mitt vänstra ögonlock har svullit upp ser typ miffo ut. Haha sen så gör det ont varje gång jag blinkar. Men nu börjar mamma gråta för att jag sitter här och jag är hungrig så tror jag ska ta och käka ägg. Hörs efter apu:n

PUSS


Now matter what

image71
  • Denna mobil ska jag bara ha.
  • Now matter what.
  • Den kommer att bli min en vacker dag.
  • Längtar redan att få hålla iden.
  • Kan se mig själv med den.
  • Nu blev jag kär, det är som att den är gjort för mig, tror nästan att mitt namn står på den. haha



Puss♥

uttråkad

Mr.K och J sitter och spelar cs, och jag har utfört alla mina behov här på datorn, internet nu. Så nu är jag less och bara vill hem, hem till min säng, till min tv och bara vara med Mr.K. Dock så är deras "match" inte klar än så jag måste sitta här och vänta tills den är klar för att få fara hem. Drygt. Visst jag kan köra hem nu, men då är det de att jag inte tycker om att vara ensam hemma, det är så tråkigt ! Får väl sitta här ett tag till och hoppas på att de är klar med "matchen" snart. Annars far jag väl hem ensam.

Vad händer i morogn då ?. Jadu en bra fråga, ska först på Apu, 10 - 17. Tur att jag är med K så jag inte blir allt för uttråkad, sen antar jag att jag farförbi grabbarna grus som alltid. Haha. Har faktiskt inge planer för imorogn tror jag, säkert något jag glömt bort. Men det lär jag väl märka.

På torsdag händer det iallfall saker. Ska kl 9 på rättegång eller nåt liknande, tror det heter rättegång finns så många saker när det handlar om rättegångar, förhör och häktesförhandlingar ( vet bara inte vilket det var jag skulle på ). Och nej det är inte mig det handlar om. Ska bara vara stöd. Känns bra att ställa upp för nära och kära. Får väl hoppas att allt går bra bara. Sen på torsdag kväll blir det singstar hos E med B och A. Det kommer att bli kul ska äga ut hela stället med min underbara sångröst ! Så E bäst att säga till dina grannar så de inte tror att det är en kändis i din lägenhet ;) mohaha.

Nu är det iallfall mindre än en månad innan jag far till värmen, längtar grymt mycke. Kan se hur jag ligger där på stranden med en paraplydrink i handen och bara känna solen bränna mot min kropp. Ska bli galet brun! ni ska inte ens känna igen mig när jag kommer hem. Haha men tyvärr så är det ett tag kvar.

Nu skriver jag bara en massa skit för att fördriva tiden eftersom jag har så lite att göra. haha Men det är bara trevligt om du läser detta, det tyder bara på att du också har lite att göra;) pilutta dig !

kjol

Idag eller rättare sagt / skrivet. Guuud så jobbig jag är, Hur som helst så köpte jag en ny jeans kjol idag/igår. Den var jätte fin precis en sån spm jag har sökt. Det är en pennkjoll med hängslen, suuper snygg. Är riktigt nöjd med den, om jag haft en kamera skulle ja ta kort på den, men tyvärr så har jag ingen. Men den är iallfall grymt fin, wiiie happyface.


datanördar

Har just varit hos E, det blev ingen singstar istället såg vi Gossip Girl och i huvudet på Carolina Gynning och givet vis en semla eftersom det är fettisdag idag, dock tycker inte jag om semlor, men jag äter det endå. Fast bara för att det är fettisdag idag. Hur som helst, kom nyss till Mr. K's skola där ALLA sitter och nördar något sorts pang pang spel ingen aning vad det heter. Det är iallfall inte Cs, så mycket vet jag. Det låter inte gå så bra för dom för de skriker hela tiden fula ord till datorn och varandra. Men det  som förvånar mig är att Mr.K inte skriker någonting alls, det kanske går bra för han.

Vill egentligen fara här ifrån men sitter här för att Mr.K är här och jag orkar inte vara ensam hemma utan dator eller nåt, så då är det lika bra att sitta här.

puss♥

mat

Idag har jag och Mr.K bjudit våra kära vänner  J och B på Mr. K specialé. Blev riktigt gott faktiskt men nu måste jag göra mig klar så jag hinner att fara till E. Men vi hörs ikväll. För ikväll blir det singstar wiiie *


Ni som inte sett Gossi Girl, missa det inte idag !!!!!
Puss♥

vad hände med väckarklockan ?

Råka försova mig idag, som tur är så är jag ju på apu hos mamma så då slipper jag skämmas. Haha, fast hon ringde nyss och lät lite små arg. Men det finns inte så mycket att göra åt om väckarklockan inte ringer. Får väl jobba en timma extra eller nåt. Vi får se.

Pappa ska komma och hämta mig idag vid 11. Jag föreslog att jag kunde köra, men det fick jag inte eftersom motorvärmanren inte varit på. Men det tackar jag för. Får ju börja senare iallfall. Sorry K att jag är sen var inte meningen.

Idag så har jag inga planer att göra någonting, får se vad som händer. Men anntagligen blir det väl att fara till grabbarna gurs eller nåt sånt. Tisdag, är det idag va ? om det är det så är det iallfall i huvudet på Carolina Gynning, eller visst är det på tisdagar. Mitt huvud är iallfall borta just nu så i det kan man då inte vara.


Puss♥

Vilken hund är du ?

Själv blev jag en ful hund så jag tänker inte ens berätta vilken ras det var. HAHA fan vad dum jag är. men den var inge söt på bilden iallfall. Så vilken hund är du ?

Kolla på denna sida  vv
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926

freaaaak

Jippi nu så har sista avsnittet av Gossip gril blivit färdig laddat. Vet nog vad jag ska göra de kommande minuterna. Fast det tråkiga är att jag inte vill att det ska ta slut. Vill bara ha mer och mer av det. Kommer att kännas tomt utan det typ. men får väl byta  ut det tillsvidare till desperate housewives. Har inte sett desong tre än eftersom jag började med Gossip girl.

Men nu vill jag bara hem från Grabbarna grus så jag kan få se det sista avsnittet gossip girl. Tror jag har nämt gossip girl ganska många gånger i detta inlägg. Men som sagt jag sitter fast i det nu. ni vet gossip klistret ;)

Haha men nu måste jag få med mig Mr. K så att jag får se mitt efterlängtade avsnitt. Puss♥

Måndag kväll

Sitter hos P nu. Vi har just sett outsiders, vet inte riktigt vad jag ska säga om detta program, men skumt är det då, fast jag gillar att titta på skumma saker, skumma saker intresserar mig typ. Kanske för att jag är en skum person ?

Försökte nyss att se ett till avsnitt av Gossip Girl men då började datorn lagga sönder typ, det var ju typiskt. Ska göra ett försök igen. Hoppas att det fungerar för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Hahah i'm addicted 2 it.

Ikväll har jag inte gjort så mycket sett ett av snitt av gossip girl, varit/är med P, hälsat på J och Mr.K. Och käka billys pizza, dom är fan suveräna alltså. Men men har inget roligt att skriva nu hör av mig sen säker. puss

happy

Hihi, idag så kom alla mina kläder som jag beställt från Ellos. Har nu provar allt, och jag tror att jag blev glad för allt jag beställde :D Älskar när man får ett sms, och att det står att man får hämta ut ett paket från posten.  Nästa gång jag beställer får jag beställa en garderob med, för nu är det väldigt trångt i mina garderober. Får väl sno lite av Mr. K eller nåt tillsvidare.

Har också fått ett brev från skebo där det står att jag är välkommen på en lägenhetsvisning. Kul, älskar att kolla på lägenheter. Börjar väl komma ganska långt fram i kön nu. wiie. Efter två års väntan är det värt det. Men men den sker i slutet av denna vecka.

Men måste gå och duscha nu vi hörs sen, Gossip girl ikväll ! puss !!!

Apu

Så har Apun börjat, känns skönt att jag är på mamma och pappas affär, blir lite mer slappt och man vågar vara sig själv mer, plus att man vågar säga vad man tycker, annars brukar man oftast bara hålla med och slava. Eller det är vad jag tycker. Mamma håller på all läta K allt man gör här i butiken, och det var visst inte en liten lista. haha. Jag är glad att jag inte är K idag.

Min lins i det vänstra öget håller på att irritera ihjäl sig, det bara rinner tårar därifrån. Funderar på att ta ut den me då har jag inte den där lilla lådan/sken med mig. Det var ju typiskt så ska kanske köpa en eller nåt, om det ska fortsätta så här.

Men men snart är det lunch tur det. hahah blir nog en slapp dag idag trots allt. skönt verkligen vad jag behöver efter gårdagens Gossit  girl maraton. hah men nu ska jag vara bra :) vi hörs sen. Puss

Xo xO

image70

Oj vad klockan blivit mycket har sett Gossip Girl tills nu och märker att klockan är 3. Och jag som ska upp vid 8 haha får nog se de sista avsnitten imorogn.


xo xo gossip girl

colourless


image69

Då - Nu


Hmm... Sitter här och funderar på om jag ska färgat håret till den färg jag hade innan jag färgade märkt. Har besluts ångest, lider ofta av denna sjukdom "beslutsångest sjukan". Vad tycker ni ???

filmnarkoman

image67

Har just ätit pappas suveräna mat. Nu är magen mätt och belåten ! Sitter och ser she's all that, älskade den filmen när jag var liten. Och jag älskar den fortfarande. Den är som så söt av sig.

Efter jag sett klart filmen ska jag fara till J, och vi ska fortsätta att se Gossip girl. Längtar redan. men först måste jag se klart denna film.Men nu måste jag koncentrera mig på filmen får skriva lite mer ikväll. Puss !

Söndag

Har lyckats att vända på dygnet igen.. Det går så snabbt att vända på det men inte att vända tillbaka det. Kom i säng vid 6 igår och vaknade vid halv 3 för att Ks mobil ringde annars hade jag säkert sovit längre.

Som sagt vaknade vid halv 3 gick upp och börja städa, det ser för taaaskigt ut här hemma, men men nu börjar vi se golvet iallafall, Har vikti ihop alla mina kläder tagit ut soporna och resväskan samt skura toan, så nu är det bara hallen köket och tv rummet kvar. Haha, kommer ta ett jäkla tag det här städandet, men men det är värt de. Alltid lika skönt att komma hem, till ett remt och väldoftande hem. Ska dessutom byta sängkläder idag så då kommer et vara extra skönt att sova. Längtar typ.

Idag ska vi äta med mina föräldrar, det kommer att bli smarrigt, pappa är typ världsbäst på att göra kött så det är alltid lika gott att äta hemma. Har inte ätit någonting idag förtutom en öppnad ostkroks påse, dom var så där perfekta. Påsen har stått öppen i typ två dygn så då är dom så där krispigt sega typ, yummie skulle typ kunna äta 5 påsar själv ;P

Men men nu börjar K klaga på mig att jag bara ligger här i sängen och inte hjälper till med att städa så, är väl dags att röra på arslet. Vi hörs puss !♥

Mat !

Snart ska jag fara och äta middag hos Mr.K's mamma. Tror att det kommer att bli mumma ! men det återstår att se. Efter jag ätit där och umgåts ett tag ska jag fara och hämta J och B för att sedan köra vidare till P för att se Gosspi. Vi ska göra ett maraton och se alla avsnitt som jag lånat av S. Kommer nog att bli roligt :D

Men nu måste jag fåra så jag inte kommer sent skulle vara lite pinsamt, ska hinna att hämta upp B och sedan köra henne till J så dom kan sitta och vänta på mig på samma ställe. HAha hörs ikväll. Puss♥

Vill ha

image63

image66

Dom är snygga skorna hittar du på www.stevemadden.se och kostar 1 299 kr.
Tror jag ska köpa dom svarta när de kommer i i lager, jag blev KÄR !

Godmorgon

Sjukt skönt att få sova ut tills nu, kom inte i säng fören vid 5 tiden, tror hon var strax efter 5 t.o.m. Hade en sjukt jobbig kväll igår vill jag medela er om, och jag förstår verkligen inte hur man orkar vara nykter när alla andra är kalas, är typ det värst jag gjort på riktigt länge. Fy. Igår bestämde jag mig för att supa på heltid, men har nu lagt den idén åt sidan och bestämt mig att jag aldrig mer ska vara fylle chaffis. Första och sista gången.

Kvällen började ju lungt vi chillade och sjöng singstar, A och P små drack, A lekte stylist i våra hår och gjorde gudomliga frisyrer. Klockan började närma sig 12 och en vinare var slut. De öppnade en nu just innan vi skulle dra oss in till stan. Den halsade dom i sig fort som ögat men  det gick endå att prata med dom och de var hyffsat normala. Sen kom första drinken. P försvann till några hon känner. A och jag sitter och pratar lite och så A köper mer drinkar. Och i slutet av kvällen kan han varken gå eller prata.

Vi far hem vid 2 tiden, jag hjälper A så han inte ska ramla men det var lättare sagt en gjort, mina skor klarade inte att hålla ballansen uppe. Haha så jag föll på rumpan någon gång då och då. Jag körde till A eftersom de ville efterfesta där, de sjöng lite singstar och drack. Skjusade P och hennes kompisar till macken för att käka korv. Till sist fick jag köra hem dom.Och  äntligen var det bara jag och P kvar i bilen, hon som varit någolunda nykter blev mer och mer lost. Vi for till Grabbarna grus för att se vad dom sysslade med. Mr. K kastar ut nyckeln från fönstret så vi ska få oss in i trapphuset, men självklart så ska nyckeln fara i djup snön så vi hittar den inte, och mitt tålamod då var inte i toppen snarare i botten. Blir rasande så alla måste komma ner och hjälpa till att hittaden, efter ett jävla bra tag hittar Mr. K den. Vi går in och sätter oss och bara tar det lugnt.

Vid 4 kör jag P och J till macken för de vill köpa en korv. Fast det roliga var att P bara ville ha brödet till korven med räksallad och rostadlök. När vi tidigare hade varit på schell så hade hon pratat om det där en korv med bröd utan bröd. Så äntligen fick hon det. En aning skum kanske, men men hon var glad tills det sista brödet då hon blev äcklad. Vi eller P hängde på schell i typ 40 min, till slut får jag och J henne att fara där ifrån och jag kör hem henne. När vi kommer fram till henne så blir hon ledsen över att hon ska sova själv. Men jag tror det gick bra med henna har inte hunnit att prata med henne. Dock har jag hunnit prata med A som inte minns mkt från kvällen. haha

Och idag är jag så jävla glad att jag inte drack. Även fast det känndes jobbigt igår. Aja måste gå till duschen nu, håret ser förjävligt ut. Gruvar mig för att få ut trasslet, har sjukt mycket hårspray i håret. Men men wish me luck ! ;D

utgång

Nu sjungs det för fulla muggar, rösten har börja svika men jag är glad en då !. Jag har faktist tagit några rekort, hahahah helt otroligt. För jag är nog den sista här på jorden som har bra sångröst ;). P börjar bli lite onykter just nu. Hon vågar till och med sjunga ensam. Hon som inte ens vågar sjung när bara två sjunger. Haha.

A är iallafall våran stylist, han har fixa min kvast till hår, till världens skönhet, känner inte ens igen det. Tror jag ska anlita A till min stylist faktiskt. Nu så får Ps hår en omgång av As magiska händer, undra vad han hittar på i henns buske, hahahha Just nu ser det då ut som en enda tjorv.

Snart blir det ut gång, och jag är nykter det är ju riktigt kul. Haha men imorogn då jävlar ska jag också få vara med och drika, Nice !

men du vi hörs sen ikväll, kanske hänt något roligt jag kan berätta om ;D Puss och trevligt kväll !!

Hos P

Nu sitter jag här hos P och väntar på att hon ska bli klar, så vi kan fara och äta någongång, magen skriker efter mat just nu. Vid 8 ska vi vara hos A och spela Singstar dricka vin och käka ost och kex. Dock ska inte jag dricka för jag ska köra, typiskt !  haha

Men nu ser P ut att vara klar så då drar vi ner mot staaan, nice. Hörs sen Puss !!!

skola

4 feb -4 mars  Apu i Sverige (räkna bort en vecka för sportlovet)
4 mars - 27 mars - Apu i Utlandet
28 - 30 mars - LEDIG
1 april - 27 april - Skola
28 april - 8 maj - Barcelona med klassen
9 maj - 2 juni - Skola
3 juni (?) - Balen
5 juni (?) - Studenten

så ser min skolgång ut tills vi går ut, alltså kommer jag typ att gå två månader till i skolan vilket är ingenting. Känns underbart !! fast börjar verkligen känna hur paniken tränger sig in från tårna, vad ska jag göra efter skolan då ? lutar mot att jobba i cypern eller norge. men planer är väl till för att ändras antar jag. Men men hoppas det blir något av mig.

Idag var var iallfall sista skoldagen på väldigt länge. Kommer att sakna alla i klassen.

ikväll blir det mys hos Anton sjunga singstar och käka ost, kex och vindruvor mumms, busa med hundarna. Tror att det kommer att bli en riktigt bra kväll i kväll. Men nu ska jag nog fara hem för att sova puss


Hej hej !

Sitter nu på engelskan, har just gjort kalrt allt arbete så får nu sitta och kolla på engelska hemsidor, och min blogg är ju nästan på engelska, iallfall om man har tillräkligt bra fantasi. Och det hoppas jag att ni har. Hihi

Idag är det snöstorm här upp i norr. Fick typ en chock när jag öppnade ytterdörren och såg hur mykter snö det hade kommit under natten, trodde nästan inte att jag skulle få mig ut från gården ens, men det fick jag. Kom till och med i tid till lektionen i dag även fast jag och J försov oss, starkt jobbat !

Ikväll låter det som om det blir bara mys, typ film härligt sällskap och en massa gott att äta, (tror jag ska sattsa på ost, vindruvor och kex) låter som en perfekt fredag. Iallfall när man ser vädret. hihi

ROSA

image62

Jag har kommit på att elektronikvaror ska vara rosa, så himla gulligt!
Ge mig allt det här tack !

Eva Longoria

image61


Eva Longoria 32 har lagt på sig några kilon under manusförfattarnas strejk i Hollywood. Inspelningen har tagit paus under strjken tills de komma på en lösning så har Eva frossat i mat. - Jag har lagat mat och ätit, lagat mat och ätit, sen lagat lite till och ätit ännu mer. Jag har gått upp 4,5 kilo bara genom att strejka, säger hon i Daily Express.

Denna information kan du hitta på Aftonbladet.se

Skönt att se en kändis som inte är rädd för att berätta att hon gått upp, härligt Eva !

RSS 2.0