aik - djurgården

Kom just hem från Lugge,
Jag, Emma, Bella, Robin, Fredde och Alle

såg Aik - Djurgården spännande.
 
många mål chanser

men tyvärr så gick det inte hela vägen hem.
Men nära nära vare fast nära skjuter ingen hare.

Aja nu sitter jag är hemma och har tråkigt.
har just proppat i mig tre mackor namnam !
Och nu blir det att lägga sig i sängen och se på tv :)

hooojjj ;*

Dååligt Jessica

Jag är värdelös;
sov just bort hela dagen.
bad bad bad jessica !

Nu jävlar blir det;
Middag, promenad
och AIK med Emma

björn jakt :)

Igår åkte jag raggar bil och raggade på björnar. Det gick inte så bra vi hittade inte ens cluben där alla björnar håller hus men vdå på väg till gymmet hittade vi en thailändare som verka gilla oss ;) Fast på tal om björn så drömde jag inatt att jag blev jagad av en björnjävel som sedan kröp in genom fönstret och kom och krama mig, jag sket ner mig iallfall. Björnen pratade lustigt nog svenska -  han ville ha mig!! mohaha så ett ragg fick jag men bokstavligt talat så var det bara en dröm och lika glad är jag för det :D

Aja efter ett hårt tränings pass i går med Karro och Anton så dog jag haha. Har sovit i 12 timmar nu undrar om det var därför ?, men nu har jag sexpacket på magen och stål ben så vem klagar ? (not)

don't blame me

men jag har faktiskt tråkigt haha :P
Så då gör vi väl en sån här grej ^^


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag
Fick dig att gråta: Emma säker men av skratt
Du gick på bio med: Minns inte
Skällde på dig: Mamma
Du smsa: Lugge
Du ringde: Anton
Ringde dig: Anton

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?
Haft sex: Nej
Festat: Nej men i fredags ;P
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja
Köpt någonting: Mat
Saknat någon: Nej
Sjungit: Ja

HAR JAG:
Digitalkamera: Ja
Telefon på rummet: Nej
Egen dator: mja
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Katt
Bra kompisar: Mkt
Receptbelagda mediciner: Nej
Haft sex på en offentlig plats: Ja

KÄRLEK OCH SÅNT
Hur gammal var ditt äldsta hångel? Vet inte
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? Mysigt
Saknar du någon speciell person? Näe
Har du svårt för att bli kär? Det är olika :P


-Btk here I come !

Idag ska jag fara till Btk för att hälsa på min skogsmulle Karro, vi ska tydligen gymma där. Haha det behövs nog efter allt fettande jag ätit under helgens gång :P Men jag gillar att fetta mig ibland =) Just nu har jag iallafall skit tråkigt och vill bara att klockan ska bli lite mer så Anton kan komma och hämta mig. Fast först alltid en dusch inte lukta usch ;)



aja jag återkommer snart ska ni se ;)


helgen


Fredag

Började med att jag och Emma for på Expert så hon kunde köpa sin tv och bio ljud, plus att vi fick en tårta var, men jag tackade nej till min - fan vad dum man är ibland ;). Sen for vi på barnens hus och köpte ett sällskapsspel, det var typ roligt hahah. Fredag är festar fredag, så vi bestämde oss tidigare i veckan att vi skulle laga mat till alla ostisar, så vi bjöd dom på fläskfile pasta sen var festen igång och utgång till station.


Lördag

Den blev inte riktigt som tänkt, det var meningen att jag skulle på hockeyn,men jag var way 2 sleeeeten om man säger så, och ingen energi fick jag heller efter jag ätit skräp mat med Jessica och Lugge. Så vi bestämde oss för att se matchen i ostvik i stället. Sen firade jag, fredde och lugge vinsten med en pizza från kåge. Annars nötte vi bara how i met your mother - så jävla bra serie ! Btw vi såg tropic thunder med Bella och Jonas med fast kan väl inte påstå att jag såg mycket av den filmen,somnade efter 15 min kanske :P


Söndag

Jag och lugge sitter fortfarande och nöter How I met your mother, det gjorde vi typ hela dagen tills vi for på kiosken för att köpa mat av Emmablemma :). Sen blev det serier igen :P. På kvällen rörde vi våra ass till Robin för att se Milan vs. Inter och min kära Ronaldinho gjorde mål ;D. Fick iallfall skjuts hem efter matchen fast istället för att fara hem så drog jag till min älskade Antongubbe  för att se vårat (läs; vårat) program :)

Torsdag tror jag det är :P

Dagen började med att jag skulle följa Emma  när hon skulle göra sina naglar, men det gick inte så bra för mig att vakna upp så där tidigt så jag kom till Kicki när det bara var en halv timma kvar, don't blame me ;P Aja sen blev det ut och gå eller nästan iallfall, vi gick tillbaka till Emma haha.

Sen när Emma var på lunch med sin moster så bestämmde jag mig att vara snällast i världen. Och med det menar jag att jag städade hennes lägenhet, Jag skurade till och med. Sug på den du ! Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller jo förresten när jag stod ute på Emmas Balkong så hör jag världens surr och tittar till mitt vänster. Och vad tror ni jag får syn på, inte en geting iallfall utan en ENORM gul helikpoter seriöst den var typ just brevid mig i ögon höjd så jag"kissade "ner mig och sprang in. Haha det måste ha sett roligt ut :P



Vad händer ikväll då ?

- Ska snart fara på X:et och käka bure.
Sen blir det att dra till Ostvik för att se hockeyn och vänta på att Emma slutar.
Sen ser vi väl.

Btw.
Tog just fram köttet som vi ska ha imorogn ;P

frost





Nu bär
det av till frostkåge.
Emma ska göra en Salami brie macka.
Namnam säger jag om det !

mysper

Blev en sen natt inatt, tror jag och Emma somnade vid 5 tiden, konstigt att det finns så mycket att prata om fast man är med varandra typ helatiden ;) ? Men jag gillar det ! Igår hände inget speciellt vi satt hos Robin och såg super hero movie, denär ju rolig men rätt ful haha. Men några skratt fick jag allt :) Sen spelade vi lite tv -spel men jag sög, förvånad ? Kvällen avslutades med enkorv jävel !;)

Emma drog just till frost för att jobba sitt pass, och sen ikväll väntar efterlyst. Det är fan bra ändå. Just ja! ska komma ihåg att ta ut kött från frysen så det hinner att tina. Det får jag inte glömma bort. Notise där !

Håll käft kattjävel.
gu så dum jag är med hon.
Men hon piper ju hela tiden.
Uppmärksamhet vill hon nog ha
så får väl gå och ge hon lite då.

PUSS!

aik

Det är måndag idag, men eftersom jag har fredag hela veckan så kvittar det att jag kommer hem den här tiden. Men hur länge ska jag leva så då ?=) Aja var hos Lugge och såg Aik spela, det var kul, eller ganska det gick ju som inte så bra för skellhell men det tar vi nästa gång gubbar ? ;) Sen for vi till Robin och såg Alvin and the chipmunks IGEN. Tror jag somnade efter 15 min. Men Emma och Robin höll sig vakna tur för er :P

-nu ser jag sängen kalla
vi ses imorgon puss;*

Öjj

Snart får jag hämtning, och då bär det av till polisstation.
Sara och Karro ska göra pass.
Sen Blire baaaara hääääng.

Lät väl som en skön dag ? ;P
vad händer ikväll ?
jag vet inte
men vi ser ju.

Igår låg jag och Emma och prata
men vad det handlade om får ni inte veta (A)

Ska dra på mig mina byxor nu sen är jag ready 2 go !

Hey we made it !

hey we made it!;

Första vita helgen på länge, är det något att fira egentligen eller inte ?.
- Aja känner mig stolt över mig och Emma att vi klarat det så vi firar haha ! Blev många mysiga film kvällar. I lördags satt vi hos Alle för att se en svensk film som jag inte minns vad den hette, men det hände inte så mycket i den. Och den andra filmen somnadr jag till så förstod inte alls så mycket om vad den handlade om iallfall. Jag och Emma slutade även denna kväll med en Korvjävel !

I söndags sov jag och Emma bort hela dagen.. Trist, men vi gottade oss med en pizza för att dränka våra sorger  ? (A) Sen blev det film mys hemma hos Emma i stan. Och en tidig kväll för att vi skulle upp 6 idag så vi skulle hinna gå ut och gå innnan Emma började, men tror du vi han med något sånt ? - Rätt gissat!

vithelg

Igår var det fredag. En mys fredag, det blev film hos Lugge med Emma, vi såg felon och Alvin and the chipmunks. Dom var faktiskt bra, nog för jag redan hade sett Alvin men vadå det ärju en film man kan se flera gånger ;). Efter vi var hos Lugge drog vi till Robin för att se hur han hade det, vi satt och spela tv-spel, jag korssade Emma, fast blev spöad av Nisse haha :P


Jag och Emma var i stan någon gång vid 4 för att avsluta med en Korvjävel, och den var inte äcklig !. Och nu på morgon har jag och Emma varit ute och gått i 1½ timma, det var skönt :). Nu ska jag fika sen klä mig och dra in till stan igen för att träffa Emma och Elin!

Ikväll blir det en till filmkväll fast denna gång hos Robin, vi får se vad det blir för filmer ikväll, det blir säkert en massa tv-spel också, haha ser fram imot det ;P Aja nu måste jag rappa på så jag inte kommer in till stan så sent :P

Fredag hela veckan

...Det är precis det jag har, känner aldrig av när det är helg nästan haha. Men det är ju soft på sin sida. Ikväll blir det nog en mysig film kväll, och det känns oerhört skönt faktiskt. Har nyss varit ute och gått i 1½ timma, det var skönt, sprang de sista km men då dog jag hahah, så väl tränad är jag nog inte, men om någon månad då jävlar haha :P Då ska jag vara lika hurtig som alla tanter och gubbar som springer förbi mig när jag är ute och går ;) - Hur orkar de ?

Aja den här helgen känns som att den enbart kommer bli mys och mys det gillar jag ! vill du bli min mys kompis ? ;)

Hej hej haaallååå !

Blev typ nyss väckt av min underbara sms signal, eller så underbar kanske den inte är men iallfall. Så nu är jag pigg och vaken och är snart redo för att ta min morgonpromenad. Det kommer nog bli toppen,vädret är ju helt underbart just nu!

Later ! :D

allt mellan himmel och jord

hehu, får gå på lägenhetsvisning snart. Det var ju roligt står alltså hyffsat bra i kön alltså. Hoppas den är fin, det var ju ändå ett bra pris osv. Men men, måste hitta mig ett jobb också annars blir det pannkaka av det hela ;)

Påtal om pankaka, åt nyss vårrullar som Nice hade gjort, det var inte äckligt ska jag säga dig, yummie! perfekt kvälls fika. Dock rymdes det bara två stycken i min mage. Men jag fick nudlar av hon också som jag kan äta till lunch imorgon eller något.

Vad händer imorgon då super fredag blir mys fredag tror jag. Har inte haft en vit helg på länge nu känner jag, kommer helt seriöst inte ihåg när den var, var det före studenten ? så illa kan det väl inte vara ? :P Aja det blir iallfall film mys hela helgen med Emma och säkert någon mer. Men Emma står på mitt schema iallfall, min lilla festmö observera fästmö med e ;)

Vad händer nu då ?
Tror jag ska slänga mig i sängen och se en film som jag hört ska vara rolig. Haha är på skratt humör känner jag, tyvärr har jag ingen annan att skratta med än min lilla katt. Men det gör inget för det är min myskamrat även fast hon tar upp hela sängen. Och hon ska då verkligen ligga precis där jag ska ligga dumma katt <3

Det här inlägget handlade verkligen om allt mellan himmel och jord kände jag, men det gillas.

HASTA LA VISTA BABY !
;*

tar tag i mitt liv =)

Imorse var jag ute och gick en timma med Emma. Vi tog broarna runt för ovanlighetens skull (not) Har faktiskt varit ute och gått varje dag den här veckan, det är ju bra gjort för att vara lilla jag !

Plus så har jag lagat mat idag, det blev kyckling klubbor med klyftpotatis, inte heller så dåligt för att vara jag! Borde dåck gå på matlagnings kurs eller något :P

Sen så har jag hunnit att söka jobb idag. Jävlar å, hör ju själv hur jag håller på att styra upp mitt lilla liv. Fan vad nice det känns alltså ! Har nu gått från noll till hundra, eller iallfall nästa :)

Inatt hade jag en otroligt mysig kamrat som vill sova och mysa hela natten. haha fan vad jag älskar mys ! dock var du jävulskt jobbig på morgonen tills du fick matt och springa ut. Snackar givetvis om min katt ;)

Veckan

Måndag,
jag och Emma blir stoppad av polisen, hahah det var otroligt roligt. Tror ingen kommer att förstå orkar tyvärr inte berätta hur det gick till för ingen kommer att fatta ändå, det blir bara en gröt har redan försökt att skriva ner det men det ville inte komma ut rätt :) men emma har försökt läs hennes blogg ;)

Tisdag
Var jag med Petra Anton och Bella (min arbetslösa vänner ) vi gick på stan, for och käka och sen for vi på erotic det var faktiskt kul vi var där i typ en timma haha och om vi köpte något är en hemlis. Men en av oss stor handla :) Efter vi varit där så var vi fortfarande inne på sex så vi for till en bondage stuga som var ruskigt snuskig alltså. usch ! hahah Efter det chillade vi ett tag sen for jag till frost för att hämta min alkis kompis Emma :P Där satt vi och spelade spel osv.

Onsdag
Jag och Emma gick ut och gick på morgonen för att sedan fara till Marcela för att se film och käka norge mat, det var namnam ska jag säga er :P vi såg iallafall bratz och Get rich or die trying. Sen så for vi till Lugge för att se fotboll, dock belv det bara att vi var där till halvlek, sen for vi hem :)

Nu orkar jag inte skriva har blogg torka eller något. Kan också vara för att mina naglar är oerhört långa och att det är skit jobbigt att skriva på ett tangentbord :) Men nu ska jag lägga mig i sängen och se en film ! åter kommer senare idag ! :) puss på dig ;*

rosa, lååånga och underbara

Nu har jag gjort mina efterlängtade naglar. De blev lååånga rosa och underbara, kanske lite väl långa men vi får se hur länge jag klarar av det här :) blev dessutom tillfrågad om jag ville vara hennes nagel modell till någon nagel tävlig här framöver, det lät ju skoj :D! Hoppas hon hittar ett tema som passar hon :)

Men nu blir det nog duschen så jag är ren när jag träffar Emma hahah ska lämna igen filmen osv ;) men tills vidare puss på dig !

sängkammar bråk :P

Nu ligger jag och min katt här i sängen, det är nästan otroligt att ett sånt litet djur kan ta så enormt stor plats haha, nu har jag någon att bråka med typiskt, eller så har jag någon att mysa med, jag gillar att mysa. Det är mysigt :)

Borde egentligen sova nu men kan ju inte missa mitt och Antons program hemsökta hus. Det är typ ändå bra, har just lärt mig att se på det och det är tack vare Anton, just nu ligger vi i varsin säng på två olika ställen med headsetet i öronen för att kunna komunicera med varandra :P vi är ju allt för charmiga ;O

om allt och inget !

Har nu varit i frostkåge för att trycka en kebab, den var underbar ! ;D sen köpte jag en trisslott också men visst fan skulle jag inte, inte ens 25 kr. Jävla skit ! :P

Aja jag och Anton har hyrt en film som vi ska se ikväll tänker dock inte avslöja vad det blir för film haha. Fast först ska Anton bleka sitt hår, så han kommer väl bli orange nu eller något, det ska bli kul att se :D

Imorogn ska jag göra min underbara naglar igen.
Ska göra något riktigt häfftigt hade jag tänkt,

i korta drag

Blir inte så mycket skrivet här, efter som jag är datalös,sorligt men sant ! Men under helgens gång har jag iallfall hunnit med lite festande, efterfest, familjepizza, fest hoppande och en massa sex and the city. Det var väl ungefär min helg i korta drag :) Kom just till Anton efter att ha tillbringat en tid hemma hos Emma, satt och nötte igenom hela första sesongen av sex and the city =) Och nu ska jag dra till koutsa för att hämta bilen som han lånat av mig över helgen.

Ikväll eller vid middags tid så ska jag och Anton fara till Emmas kiosk för att käka någonting gott, ser fram imot det =)

Men men nu ska jag vara lite social
ha det bäst ! hej ;)

11 September


Nu idag är det precis 7 årsen attakerna mot world trade center var. Det tåls att tänka på så därför vill jag lägga en tanke till det genom att skriva ett inlägg här i min blogg. Så med det skrivet så har jag ängnat min tanke åt alla berörda.

Fan vad tiden har gått snabbt alltså kommer ihåg den här händelsen som igår nästan, nä okej inte som igår men som att det var max 3 årsen men tydligen har det hunnit att gå 7 år sen dess, och mycket har hänt sen dess !

lampor

Kom just hem från Emma.Blev så att vi for ut på Olles igår för att ta oss ett glas eller två. Så kunde inte köra hem, så jag övernattade där. Skönt att ha Emma hemma ;)

Fick en dooleys av hon igår så nu blir det många fejkorgasmer på fredag då ! ;) Jag och Emmas specialare alltså ! haha jag längtar ! vem tackar nej till en orgasm ? - inte då jag hahaha ;P

Har nu slängt in tvätten eftersom det inte blev av igår för att jag råka visst somna, det är ju inte ovanligt haha. Men har iallfall varit ute och gått idag, det var bra gjort av oss, och skönt var det dessutom.



JAG ÄR BÄST;
Har nu bytt alla mina lampor här hemma också började som bli lite lamplös om man säger så men efter ett halvår kanske så har jag tagit tag i detta lamp problem så nu lyser det fint här i stugan haha. Pappa tog tag i lampbyterna i köket och toan eftersom jag inte kan sånt hahaha men vad  döm mig inte :) !



Dessutom så ska jag städa lite nu innan middagen,
men ha det bäst du är min pollehäst !

Som arbetssökande

Har man inte så mycket att göra på dagarna så idag var jag med mina arbetsökande kompisar på stan, som alla andra dagar de senaste veckan, sen får vi inte glömma att man måste sitta på waynes och fika och bara göra ingenting ! haha det är det mitt liv gått ut på de senaste dagarna kul ! Fast faktiskt så är det ganska kul bara man visste att man hade en inkomst så haha. Men men jag klagar inte för jag har de bästa vännerna ! :)

Nu ska jag städa och tvätta. Efter det tror jag att jag ska ta mig en promenad om jag inte tar den nu och tvättar och städar efter den ?, har inte bestämt mig än. Sen ska jag till Petra för att se idol, sen blir det frostvik ? frostkåge ? för att hämta Emma.  Ååh längtar efter Emma nu sitter hon på planet hem vet jag iallfall !

Aja nu ska jag tänka ut vad jag ska göra, städa, tvätta eller ut och gå :) ????
vilka problem man har hahah ! ;)

Cruella De Deville that's me !


Satt och tittade på lite bal-bilder och kom på att jag inte visat hur min balklänning såg ut så jag klippte ihop ´några bilder så man kan se hur den ser ut från alla håll och kanter. Denna klänning är skräddarsydd i Filippinerna, och de som sydde den blev så nöjd med designen att de ska börja göra brudklänningar i denna modell haha det var ju kul ändå !

Emma HELL kommer till SKELL :D

Dagens to do list ;
1. Lyfta mitt arsle från sängen för att städa
2. Tvätta
3. Ut och gå
4. Köra till frost för att hämta Emma :D
5. Käka med Emma!
6. Vara med Emma


















Jaaaaa! idag är det onsdag och Emma kommer hem ikväll fan vad glad jag blir! Saknar dig bajs unge kom hem nu för fan ! :D Det var väl det ända bra med den här dagen, för egentligen orkar jag inte städa eller tvätta det kändes grymt jobbigt, men plockade bort alla mina kläder som har lega och skräpa på golvet igår, så nu är det bara diska och ta bort små saker och hitta åt min spårlöst försvunna damsugare, vart kan den ha tagit vägen ?

Har jag nämt att Anton har dragit till Norrland haha, iallfall så befinner han sig i Kiruna. Tror han skulle vara där tills på torsdag för att festen är på fredag :) Tur att jag har Emma som kommer hem idag, annars hade det varit jobbigt om både Emma och Anton skulle vara borta ! :)

Goda dagar är förbi !


Det här var tider det !

Food Food Food =)

Idag var det matens dag!
Det började med att Bella bjöd mig och Petra på lunch
den bestod av spaghetti och korv, smakade utsökt !

Sen kom jag och Petra på att vi skulle vara lonely ikväll
så vi kom på den utsökta idén att vi skulle göra en gomiddag!
OCH GOD DET BLEV DEN !



Vi for till Ica morön (Läs; vi är stammisar nu) för att handla
kött, klyftpotatis, sallad, cream frech och Beasås.
Och jävlar så gott det blev alltså rena gourmetmiddagen !

två stolta kockar var vi, dock åt vi tilsl vi sprack och då
blev det inte alls lika gott ;O men vad gör det !

*
Nu sitter jag här hemma och ser på Jerry springer
haha det är typ ändå roligt,
men nu ska jag mysa ner i
sängen
*
 Puss !

Godmorogn Sverige!

Vaknade just upp av Bella haha.
Hon är en otroligt bra väckarklocka.
Första gången ringde hon 9 och sen ringde hon nyss.Så nu är jag pigg och glad, eller hyffsat iallfall ! :)

Nu ska jag hoppa upp från sängen för att
gå in i duschen så jag blir klar någon gång
ska möta upp Bella i stan efter att hon har plugga klart :)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Btw jag har tillgång till två lägenheter nu.
Mohahah, vilken ska jag rensa först ?
ne skoja bara!

Men det är väl kul ska mata groder i den ena
och den andra får jag vara i ifall jag vill, soft !
*
Imorogn kommer älskling hem!
jag längtar :D!

Men men duschen nu puss hej !

Irritation !

Det finns många saker som man kan irritera sig på här i livet, stora som små.
Och just nu har jag ett väldigt litet problem som ändå känns som en död.

Min irritation är riktad mot en fluga som flyger in i fönster rutan hela tiden
så det lever om jätte mycket. Förstår den trögt eller, när ska han lära sig
att det inte går att flyga ut genom en ruta ?

Vänta nu,
HAN TOG EN PAUSE
guda !

Emmalalalala Emmalalalala !

Hoho idag har jag shoppat två tröjor,
en svart basic tröja och en rost röd mys kofta som är perfekt nu till hösten!
Vet inte än om jag ska behålla en av dem, ska testa mig fram nu :)!!


Hihi snart kommer Emma hem, tjohho för det säger jag bara :)

En trevlig nyhet;
Jag och älskling har 1 månad idag <3
- G R A T T I S   B A B E -


Måndag

Nu har jag gjort mig klar och allt.
Ska snart dra ner till stan för att möta
upp Bella, vad mys!!

ska unna mig något riktigt fint idag :)
men vad det blir återstår att se.

puss!!


Bilder



Anton och Petra sjunger singstar!



Jag och Bella myser i soffan med vin.



Bella är sexig ;)

Söndag

Igår blev det ballen i vanlig ordning.
Det var kul, gratis är gott om man säger så ;)

Har tydligen varit en mask inatt, haha
så mig vill man nog inte sova med om man inte
gillar närkontakt ;) jag är ju bara mys hahah ;)

imorgon har jag och älskling 1 månad fan vad romantiskt
tyvärr får jag inte fira den med dig, men det tar vi igen till helgen!!

Emma emma min emma kom heeeem
nu har du varit borta för mkt ur mitt liv haha :D

pusss

Lördag

Idag har jag och Anton gjort en överraskning till Emma.
Hoppas hon blir glad annars då jävlar ;D haha !

Ikväll blir det mysfest ändå, vi ska sitta hos Anton och
pimpla lite vin och annat gott sen blir det utgång.

Så natten får se vart den tar mig mohahaha ;D
hastalavistababy !

Fredag

Nu har jag duschat och gjort mig klar.
Kör på baggy idag, kände att jag ville vara lite loooose idag :)

Nu bär det av till Anton för att vänta på att han blir klar
sen drar vi till Jessica som har födesedags mys.
Inge fest idag alltså, blir en lugn kväll.

Tror även jag ska fara förbi Emmas lägenhet idag
för att titta till den och ta in posten osv :) Kanske sover
där med vi lär väl märka :)

men men nu ska jag dra.
vi ses sen :) ? puss *


GODMORGON SVERIGE !

Som ni ser håller min blogg på att förändras
dock är den inte klar än, men det är iallfall en början.
haha vi blev lite trötta igår kväll och gav upp :)

Vet inte riktigt vad jag gör uppe så här tidigt men
fick ett telefon samtal vid 9 snåret, har har inte kunna
somna om sen dess, så nu sitter jag här och gör inget.

Funderar på om jag ska ta en keso och kalkon macka
för att dämpa min hunger, lät smarrigt.
_ _ _ _ _ _

*Igår tog jag klivet iallfall.
_ _ _ _ _ _


Nu behöver jag Emma men då så ska hon vara i turkland, det var ju toppen ! Aja hon är ju faktiskt hemma om några dagar tur var väl det :)

Rastlös

Idag var Jag Anton och Petra på arbetsförmedlingen, fan vad ovärt det var. Seriöst jag gick in i ett rum med en gubbe som hette Bert, bara det var ju komiskt. Aja väl där inne frågade han vad jag ville.- öööh vad tror du tänkte jag, men men efter många om och men kom vi fram till att jag ska komma tillbaka om en månad, värt ? nej nej. Men men nu har jag varit där och ska nog aldrig mer dit.

Sen for vi och luncha på kanel, deras kycklingmackor är ju fabulous och man får inte glömma deras latte. Sen hände det inte så mycket mer strosa runt lite på stan, men fann mig inget intressant. Så nu sitter jag här hos Anton som vanligt :)
Snart ska han göra min blogg lite roligare hade vi tänkt, hoppas det blir fint men det blir det nog :)




Imorgon är det fredag
blir det fest då eller ?
det återstår att se :)

Emma och Karro har landat i turkland nydigt, och snart drar Jessica dit med, alla verkar fara när jag kommer hem det var ju passande, så nu är det bara jag, anton och petra kvar här i skellhell. Men det är väl inget att klaga över. Fast imorgon kommer Josef till stan, då ska jag nog träffa han ett tag blir nog toppen. Det var väldigt längesen jag träffade han faktiskt sorligt nog men det tar vi igen i morogn då :)


Aja nu ska jag göra något vettigt, puss på er !♥

vad blir ditt namn ? :)

Vad blir ditt namn?

A. Gillar att dricka/festa!
B.
Alla vill ha dig!
C.
Riktigt barnslig.
D.
Gillar att dansa loss!
E.
Oh, jättebra kyssare.
F.
Bra personlighet och utseende.
G.
Skiter i vad andra tycker.
H. S
ådär kyssare.
I.
Helt underbar i sängen!
J.
Alla avgudar dig.
K.
Vild och galen!
L.
Alla älskar dig!
M.
Kanske inte så jätte smart.
N.
Du kan behålla hemligheter.
O.
As sexig, grr.
P.
Helt GALEN!
Q.
Ful.
R.
Populär bland alla.
S.
Lätt att bli kär i.
T.
Omtänksam och bryr dig.
U.
Kingen på att bara tare lungt.
V.
Bästa kyssaren som finns.
W.
Tänker sig inte för eller nåt, sjuk i huvudet.
X.
Jätte bra i skolan/jobbet.
Y.
Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z.
Alltid redo!



J. Alla avgudar dig.
E. Oh, jättebra kyssare.
S. Lätt att bli kär i.
S. Lätt att bli kär i.
I. Helt underbar i sängen!
C. Riktigt barnslig.
A. Gillar att dricka/festa!

B. Alla vill ha dig!
U. Kingen på att bara tare lungt.
R. Populär bland alla.
M. Kanske inte så jätte smart.
A. Gillar att dricka/festa!
N. Du kan behålla hemligheter.



grubbel

vågar man ta klivet
eller ska man leva kvar i tryggheten ?
_ _ _ _ _ _

En start på mitt nya liv;
Naglar 15 sep 10.00
_ _ _ _ _ _

Nu är har Emma farit
det var sorligt att lämna hon
Men nästa onsdag ses vi med myskväll :)

_ _ _ _ _ _

Mys med Anton ikväll
vi ska se idol och skratta.
Och imorgon ska vi lyfta på våra feta arslen
och försöka ta oss till arbetsförmedlingen.
blev inte så lyckat idag.
_ _ _ _ _ _

vel vel vel vel
what to do ?

från topp till tå

Nu är min utväxt putsväck
ska snart torka håret och se
om det blev bra, och inte grönt. Haha :)

Har tagit bort mina tucktade naglar ikväll också
nu ser det ut som jag har tio små korta bajskorvar
som fingrar, blir nog att skicka iväg sms imorogn
till salongen, haha

jag har en sorlig sak att berätta
och det är att min fästmö sa
fara bort i en vecka imorogn. huhu
hoppas denna vecka går fort ;D

men nu ska jag se på ett
tjockisprogram och måla naglarna
puss !

jag är förlovad...

Ja efter drygt tre år händer det.
jag är förlovad.
jag är glad över det.
Emma är min sooooouliiie ;D
hahah <3

- - - - - -
Var på arbetsförmedlingen idag. Så nu är jag inskriven.
Hoppas jag hittar mig ett jobb snart :)

Har nyss pratat med Bella
det var längesen, men det är alltid lika kul :)
dessutom blire fest fredag lördag , och det är ju också alltid lika kul :)

har också hunnit att vara på stan för att köpa hårfärg
så ikväll ska min äckliga utväxt bort, äntligen, sen ska jag käka mat med
sara ikväll vad mysigt :D

fullspäckat schema fick jag helt plötsligt.

dessutom sitter jag och skriver ett personligt brev just nu.
men det går bajs, måste be anton hjälpa mig. Han är jävligt
kunnig när det gäller sånt. anton är min gubbe :D


måndag

Jobb... ?
vad ska det bli av mig.
jag är arbetslös
ung
det är låg konjuktur
de flesta skär ner
det finns få jobba som vi unga får slåss om

jag vill till thai i mars
jag ska hinna tjäna pengar innan dess
jag vill ha råd med en lägenhet
jag vill ha en fin bil
jag vill vara ekonomiskt oberoende

ska jag sattsa på lotto ?
hur länge är jag arbetslös ?
kommer jag någonsin bli ekonomiskt oberoende ?

Men en sak som är sann
är att jag fortfarande har lite extra jobb.

tror jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen
imorogn. Har iallfall jobbe i september, och det känns skönt.

men nu orkar jag inte bry mig längre
ska köpa mig en lått och hoppas på att jag vinner 25 000 i 25 år
det skulle ju vara något ;) dreeeam on baby ! hej


RSS 2.0